Bodrum Gündem

Arıcılık kursuna ilgi artıyor

Arıcılık kursuna ilgi artıyor

Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bodrum Ziraat Odası işbirliğinde arıcılık kursu açıldı.

Bodrum Gündem Haber

Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans  Salonu’nda teorik eğitimle başlayan kursa, 24 kursiyer katıldı.

Bu yıl Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bodrum Ziraat Odası işbirliğinde ikincisi açılan arıcılık kursu, yine Balparmak Arıcılık Akademisi’nin katkıları gerçekleştiriliyor.

Kursiyerlere başarılar dileyen Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, yaptıkları çalışmalarda bu tür kurslara da önem verdiklerini farklı alanlardaki üretimlerle ilgili  de kurslar açmayı planladıklarını söyledi. Muğla’daki Balparmak Arıcılık Akademisi’nin kursa katkılarından söz eden ve  akademinin eğitmenlerinin de kursiyerlerle bir araya geldiğini belirten Mehmet Melengeç, “Eğitim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonra salep üretimine yönelik kurs açmayı planlıyoruz. Üretimde kalite ve çeşitlilik için hem teorikte hem de pratikteki çalışmalarımıza belirlediğimiz programlarla sürdürme gayretindeyiz. Bu kursun açılmasından dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

24 saati teorik olmak üzere toplam 72 saatlik kurs sonunda başarılı olanlara belgeleri verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.