Bodrum Gündem

BODER Mavi Değişim Ekibi ziyaretlerini sürdürüyor

BODER Mavi Değişim Ekibi ziyaretlerini sürdürüyor

BODER Mavi Değişim Ekibi, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (BODER) Mavi Değişim Ekibi, Bodrum’da ki üye ziyaretlerinin yanı sıra Bodrum turizmin önemli paydaşlarıyla da görüş alışverişlerini sürdürüyor. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’u ziyaret eden Mavi Değişim ekibinin başkan adayı Ömer Faruk Dengiz bu iki önemli isimden yaratıcı fikirler aldıklarını söyledi.

Turizme verdiği destekle Bodrum’a önemli katkılar yapan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ı makamında ziyaret eden BODER Mavi Değişim ekibi sektöre katkı yapacak projelerini paylaştı. BODER yönetim kurulu başkanlığına aday olan Ömer Faruk Dengiz ve Mavi Değişim ekibini oluşturan turizmcileri ağırlayan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz şunları söyledi:

“Projelerle yola çıkmanız Bodrum ve turizm sektörü için çok önemli. Değişen koşullara ayak uyduran ülkeler ve kentler bu süreçten yenilenerek çıkacaktır. BODER’e kendi binasını kazandırmak bu çalışmaları yürütmenizde size destek olacaktır. Bodrum turizmi için denizimiz ve onun temizliği konusunda da çok hassas olmamız gereken bir dönemdeyiz. Bunun için de herkesin üzerine düşeni yapmasını diliyorum.”

Bodto Turizm Evanterini Çıkarıyor…

Bodrum Ticaret Odası (BODTO)’ya da bir ziyaret yapan Mavi Değişim Ekibi burada da BODTO Başkanı Mahmut Kocadon tarafından karşılandı. BODER’in Bodrum turizminin gelişimindeki önemini vurgulayan Mahmut Kocadon, turizm sektörüyle ilgili kapsamlı bir envanter çalışması yaptıklarına dikkat çekerek şunları söyledi: “Sektörün geleceğine yön vermek için ciddi ve kapsamlı bir turizm envanteri çıkarıyoruz. Bu envanter sayesinde sektörün fotoğrafını daha net çekip, sorunların çözümüne daha hızlı varacağız. Bununla birlikte BODER’e düşen bir görev daha olacağı kanısındayım. Bu da Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi ile yapılacak işbirliği olmalıdır. Sizin projelerinize bunu da bir katkı olarak söylemek istiyorum. Üniversite – STK işbirliğiyle Bodrum’a Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi’nin Turizm Bölümü kazandırmalıyız. Bu konuda siz ilk adımları atarsanız biz de gerekli desteğimizi sağlamaya hazırız.”

Bodrum için Çalışmayı İstiyoruz…

Her iki ziyaretin önemine dikkat çeken Mavi Değişim Ekibi’nin başkan adayı Ömer Faruk Dengiz’in değerlendirmeleri de şöyle oldu: “Bodrum Kaymakamlığı ve BODTO bizler için çok önemli, turizme katkıları anlamında çok değerli. Bodrum Kaymakamlığımız merkezi yönetimden BODTO ise yerel ticaretten gelen dinamiğiyle adeta birer iş ortağımıza dönüşecek. Onların süreçlere hız kazandırmasını ve her anlamda verecekleri desteği çok önemsiyoruz. Bu yöndeki işbirliklerimizi ve ziyaretlerimizi sürdürerek ilham aldığımız herkesle birlikte Bodrum için çalışmayı istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.