Bodrum Gündem

MİTSO yöneticileri Gelecek Partisi’nde

MİTSO yöneticileri Gelecek Partisi’nde
10.06.2021
0
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, bir süre önce odayı ziyaret eden Gelecek Partisi Milas İlçe Yönetimini ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Soner Çamlıbelen’in katıldığı ziyarette, aynı zamanda MİTSO Meclis üyesi de olan Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra’ya görevinde başarılar dilediler.

Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra da MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milas’ın gelişmesine hizmet edecek her türlü projeye parti olarak destek vereceklerini belirtti ve Gelecek Partisi olarak hedeflerini anlattı.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, aynı zamanda MİTSO Meclis Üyesi olan Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra’yı kutlayarak “MİTSO meclisimizde iki ilçe başkanı oldu. Birisi CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe diğeri de Gelecek Partisi İlçe Başkanı olarak siz. Ayrıca Adalet ve Kalkınma Partisinin de yönetiminde olan arkadaşlarımız var. Bu, bizi MİTSO olarak daha da güçlendiriyor” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ise aynı zamanda MİTSO Meclis Üyesi olan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Murat Sodra’ya başarılar diledi ve “MİTSO’nun projelerinin gerçekleşmesi için yine hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Oda meclisimizde, yönetimimizde farklı siyasi partilerin temsilcilerinin olması bizim güçlü yanımız olarak ortaya çıkıyor. Yine hep birlikte Milas’ı kalkındırmak, odamızı geliştirmek, üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmek ve desteklemek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar