Bodrum Gündem

Salgın döneminde yükü kargocular taşıyor

Salgın döneminde yükü kargocular taşıyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, MNG Kargo’nun Milas şube işletmeciliğini üstlenen ve aynı zamanda odanın da meclis üyesi olan İlgin Göktepe’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Göktepe küresel salgın döneminde alışverişlerin internet üzerine kaydığını belirterek “Bu da kargocuların işini çok yoğunlaştırdı. Salgın döneminde yükü kargocular taşıyor” dedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Soner Çamlıbelen ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aykal, aynı zamanda MİTSO’nun meclis üyesi olan ve bir süre önce MNG Kargo’nun Milas Şubesini işletmeye başlayan İlgin Göktepe’yi ziyaret ettiler ve hayırlı olsun dileğinde bulundular.

MİTSO Yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İlgin Göktepe küresel salgın döneminde alışverişlerin internet üzerinde yoğunlaşması nedeniyle kargocuların işlerinin çok yoğunlaştığını belirterek “Salgın döneminde yükü kargocular taşıyor” dedi. Salgının internet üzerinden alışverişi de çok arttırdığına dikkat çeken İlgin Göktepe “Özellikle tam veya kısmi kapanma dönemlerinde kargocuların işi çok yoğunlaştı. Her türlü ihtiyaç maddesi kargo üzerinden alınmaya başlandı. Öyle ki, tek kalemde 15 – 20 liralık paketleri teslim etmek için 30 – 35 km. gidildiği oluyor. Fakat sonuçta bu bizim işimiz. Müşterilerimizi memnun etmek için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Salgın, herkesin hayatını zorlaştırdı. Zorlaşan yaşam koşullarında insanların hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelenin en iyisi yapma gayreti içindeyiz ve gayret etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de MNG Kargonun Milas Şubesini işletmeye başlayan İlgin Göktepe’ye yönetim kurulu adına hayırlı olsun dileğinde bulundu. Özer “Salgın döneminde sağlık çalışanlarının ve kargo çalışanlarının iş yükü gerçekten çok arttı. Bu dönemde alışverişler giderek internet ortamına kaydı. Zor bir dönemden geçiyoruz. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere kargo çalışanlarına, salgından etkilenen diğer işkollarına kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.