Bodrum Gündem

Bodrum Anadolu Lisesi öğrencilerinden “Art is Life” eTwinning projesi

Bodrum Anadolu Lisesi öğrencilerinden “Art is Life” eTwinning projesi

Bodrum Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni Fatma Yaşam Akkuş ve Müzik öğretmeni Canan Aydemir rehberliğinde gönüllü 8 öğrenci ile “Art is Life” konulu eTwinning projesi Mayıs ayında son buldu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Anadolu Lisesi’nin katılımcı olarak yer aldığı eTwinning projesi olan “Art is Life” isimli projede Türkiye’den 7 okul, Polonya ve Portekiz’den 1’er okul olmak üzere toplam 9 okul bulunmakta.

Görsel Sanatlar öğretmeni Fatma Yaşam Akkuş ve Müzik öğretmeni Canan Aydemir rehberliğinde gönüllü 8 öğrenci ile çalışmalar tamamlandı.

Proje pandemi döneminde sanatın rahatlatan ve iyileştiren yönünden faydalanmayı amaç edindi. Projede resim, müzik ve şiir alanında ürünlerden oluşturuldu. Çevrim içi etkinliklerde şiirler okundu, şarkılar söylendi ve müzik dinletileri yapıldı. Öğrenciler bu çalışmaları İngilizce olarak hazırlarken teknolojiden yararlanıp bu alanlardaki yetkinliklerini de arttırdılar.

Mayıs ayında son bulan proje, öğrencilerin kendilerini farklı alanlarda ifade edebilmeleri, karşılıklı etkileşimde bulunmaları, farklı kültürleri tanımaları, grup çalışması yapabilme ve sorumluluk alarak özgüvenlerinin artması bakımından faydalı oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.