Bodrum Gündem

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişimi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişimi

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü Müdür Vekili Hüdayi Baş’ın kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmesi nedeniyle hakkında mobbing iddialarıyla suç duyurusunda bulunulan Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a görevi resmi olarak devretti.

Bodrum Gündem Haber

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin hakkındaki iddialar ile ilgili görevden alınmasının ardından Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın ataması yapıldı. Emre Çay, görevine başladı.

Pervin Töre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunarken, hiçbir zaman unutmayacağım ekip arkadaşlarım ve kadirşinas Muğla halkına haklarını helal etmelerini ve ayrıca kurumun, adına minnet ve Şükran duygularımı iletir, sağlık ve huzur dolu günler temennisiyle; saygılarımı sunarım. Allah’a ısmarladık.” Dedi. Töre’nin paylaşımın detayları şöyle;

“2018 yılı Temmuz ayı itibariyle başladığım, 3 yıldır yoğun bir tempoyla severek yürüttüğüm Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden 14.06.2021 tarihi itibariyle Milli Eğitim Bakanlığımızın takdiriyle ayrılıyorum.

Bu süre içerisinde; müdür yardımcılarını, şube müdürlerini, okul müdürü ve müdür yardımcılarım, öğretmen arkadaşlarım, tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte Muğla’ya büyük bir özveriyle hizmet etmenin çabası içerisinde olduk. Siz değerli Milli Eğitim Ailesi üyelerimizin ilimiz başarısına sağladığı katkılardan dolayı çok mutlu olduğumu ve onur duyduğumu belirtmek istedim. Göreve başladığım 2018 yılından bu güne kadar bütün enerjimizi eğitimi daha iyi hale getirmek için çalıştığımız güzide ilimize, ülkemize, geleceğimize katkı sağlamak adına güzel işler yaptık. Gerek LGS de gösterdiğimiz başarılar gerekse Ulusal ve Uluslararası mecralarda bilimsel Proje ve çalışmalarla geldiğimiz nokta akıl ve kalplerin birleşmesiyle yapılabilecek güzel eserler olduğunu bütün ilimize ve ülkemize göstermiştir. Göreve geldiğim günden itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin, insanı odak noktasına koyan, adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulayarak görevimi yapmaya çalıştım.

Eğitim alanındaki atılımları ile başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakamınız Sayın Ziya Selçuk ve Muğla Valimiz Sayın Orhan Tavlı olmak üzere milletvekillerimiz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörümüz, Vali Yardımcılarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız birlikte çalıştığımız kaymakamlarımız, kurum amirlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, velilerimiz, okul aile birliklerimiz, kıymetli basınımız ve bilhassa tüm Muğla halkının katkılarıyla; Muğla yedisinden yetmişine eğitim camiamıza gönül verdi, el verdi, güven verdi. İşte bu destekler Milli Eğitim Müdürü olarak şahsıma moral, motivasyon ve enerji desteği oldu.

Eğitim ile ilgili her türlü çalışmalarımızı; Muğla halkımız tarafından kabul gördüğünü bilmek de bu motivasyon kaynaklarından biridir. Eğitime bu denli gönül vermiş bir ilin Milli Eğitim Müdürü olmak benim için daima bir onur oldu. Bu onuru yaşatan siz değerli meslektaşlarıma, mesai arkadaşlarıma ve Cennet Muğla’nın sevgili halkına binlerce kez teşekkür ederim. Her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunarken, hiçbir zaman unutmayacağım ekip arkadaşlarım ve kadirşinas Muğla halkına haklarını helal etmelerini ve ayrıca kurumun, adına minnet ve Şükran duygularımı iletir, sağlık ve huzur dolu günler temennisiyle; saygılarımı sunarım. Allah’a ısmarladık.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.