Bodrum Gündem

Kızılay’a tam destek 

Kızılay’a tam destek 

14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü nedeniyle Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı Menteşe Şubesi işbirliğinde Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde oluşturulan bağış noktasında kan bağışı gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber 

“Haydi Menteşe Hayat kurtaralım” mottosuyla ülkemizin kan ihtiyacına katkı sağlamak için kan bağışı yapmak üzere sıraya giren Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli Kızılay yetkilileri tarafından gerekli kontrolden ve doktor muayenesinden geçirildikten sonra kan bağışında bulundu.

Tüm vatandaşları kan bağışına davet ediyorum…

Herkesi kan vermeye davet eden İl Müdürü Seyfi Bozçelik; “Tüm personelimizin katılımıyla Fethiye ilçemizde de kan bağışı devam edecektir. Kızılay’ın hizmetlerini sorunsuzca devam ettirebilmesi için şartları uygun tüm vatandaşlarımızı Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Hem kendi sağlıkları için hem de toplumsal yardımlaşma için kan vermenin çok önemli olduğuna inanıyor, bağışlanan kanları ihtiyaç sahipleri ile paylaşılmasına aracılık eden Türk Kızılay’ı yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.