Bodrum Gündem

Serap Yenici doğa ve hayvan sevgisi için söyledi

Serap Yenici doğa ve hayvan sevgisi için söyledi
16.06.2021
0
A+
A-

Yaşamını İstanbul ve Bodrum’da sürdüren İzmirli ünlü sanatçı müzikolog besteci ve program yapımcısı Serap Yenici; Marmaris’te gerçekleşen DoğArt Kültür ve Sanat Festivalinin son gününde,  Prof. Dr. Orhan Kural anısına sahne aldı.

Bodrum Gündem Haber

Önümüzdeki yıllarda da devam etmesi beklenilen; Marmaris Belediyesi ve başkanlığını Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Selma Sonat’ın yaptığı Kalimerhaba Derneği işbirliğiyle gerçekleşen DoğArt Kültür ve Sanat Festivali, bugün (15 Haziran 2021) gerçekleşen, Serap yenici Konseri ile sona erdi.
Serap Yenici; “Dünya için bir şey yap”, isimli çevre projelerinin devam ettiğine dikkat çekerek, “Aşırı tüketim ve israf, bağımlılıklar, popüler kültür, öteki yaşamlara saygı gibi konuları bir müzikal şeklinde ele alıp seyirciyle paylaşmaktayız. Hepsi için ayrı ayrı söylenecek bir sözümüz ve şarkılarımız var. Tüketirken tükenen bizler, acaba nasıl “farklılık” yaratabiliriz?  Umarım bu gösterimizle toplumda farklılık yaratabilir, çevre duyarlılığını arttırabiliriz. Ayrıca böyle bir etkinlikte sonsuz saygı duyduğum bir dünya İnsanı olan Prof. Dr. Orhan Kural hocamızı da anmak son derece anlamlı olacak.” dedi.

Yorumlar