Bodrum Gündem

Mavi Değişim Ekibi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti

Mavi Değişim Ekibi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti

Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği’ndeki (BODER) Mavi Değişim Ekibi, Bodrum’daki proje sunumlarına devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum turizmi ve esnaflarının en büyük üyeye sahip örgütü olan Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile bir araya gelen Ömer Faruk Dengiz ve yönetim kuruluna aday olan arkadaşları iki meslek örgütü arasındaki işbirliği olanaklarını değerlendirdi.

BODER yönetimi için başkan adaylığını açıklayan Very Chic Otel CEO’su Ömer Faruk Dengiz ve Mavi Değişim Ekibi üyelerine ev sahipliği yapan Oda Başkanı Erdoğan Başeymez meslek örgütleriyle, sektörü temsil eden derneklerin işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan toplantıda şunları söyledi: “Ortakent’te bulunan eğitim merkezimizde biz oda üyelerimize ve çalışanlarına birçok eğitim programı uyguluyoruz. Burada vereceğimiz eğitimleri çeşitlendirerek turizm sektörünün insan kaynağına da katkı yapmaya hazırız. Bu konudaki programlarımızı çeşitlendirmeye hazırız.”

BODER’deki değişime öncülük eden Mavi Değişim Ekibi adına Ömer Faruk Dengiz de bu işbirliğini fırsatını mutlaka değerlendirmek istediklerini söyledi. BODER Başkan adayı Ömer Faruk Dengiz esnaf odası üyelerini ilgilendiren projeler hakkındaki görüşlerini şöyle paylaştı:

“Bodrum Esnaf Sanatkârlar Odası kayıtlı üye sayısına baktığımızda Bodrum’daki en büyük meslek örgütü ve bu bizim için çok önemli. Bunu bir işbirliğine dönüştürmek istiyoruz. Değişen koşullar nedeniyle de turizm sektörünün de bir değişime ihtiyacı var. Küçük küçük yapılar yerine yan yana duran güçlü örgütlere dönüşmeliyiz. Bunun için odaya kayıtlı apart ve pansiyon işletmelerinin de belirli ölçülere uygun olarak BODER’e üye olmasını önemsiyoruz. Bu işbirliği fırsatını başta eğitim olmak üzere değerlendireceğiz. Birbirimize vereceğimiz destek dünyada giderek değişen rekabet koşullarında Bodrum’a ciddi kazanımlar sağlayacaktır.”

Yorumlar