Bodrum Gündem

Sol Parti Ahmet Aras’ı istifaya davet etti

Sol Parti Ahmet Aras’ı istifaya davet etti

Sol Parti Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Oben Konyalıoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı istifaya davet etti.

Bodrum Gündem Haber

Sol Parti Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Oben Konyalıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Sayın Ahmet Aras Aspat’da yapılan Antheaven projesi, Bodrum’un doğasına ve tarihsel geçmişine yapılan bir saldırıdır. İki kez ÇED raporları iptal edilen, hukuksal süreci devam eden bu projeyi Bodrum Belediyesi İmar Müdürünün imzalamamasına rağmen imzaladınız. Neden hayır diyebilme cesaretini gösteremediniz?

Bodrum Halkı Gerçek Yüzünüzü Gördü

12 Haziran 2021 tarihe kara bir leke olarak düştü, Doğaya yapılan bu saldırıda yerinizi aldınız, Belediye çalışanınızı, özel bir şirketin açılışında sunucu haline dönüştürdünüz. 12 Haziran’dan bu yana Kent Konseyinin ve Muğla Çevre Platformu’nun sormuş sorduğu hiçbir soruya yanıt veremediniz.  Bütün bunları yaparken de sosyal belediyecilik ve doğa dostu maskenizi taktınız. Sayın Ahmet Aras Bodrum halkı gerçek yüzünüzü gördü, istifa ediniz.

Siz belediye başkanı mısınız? Yoksa Belediye’nin insan kaynaklarını kullanarak, organizasyon firması mı yönetiyorsunuz?

İstifa Ediniz

Bizim sizden beklentimiz çok netti; tutarlı, kararlı, dürüst bir yaklaşım ile Bodrum halkının yararına olan projeleri, sosyal belediyecilik anlayışı ile birlikte yaşama geçirmenizi bekliyorduk. Bunu gerçekleştiremediniz dik bir duruş sergileyemediniz istifa ediniz.

Sayın Ahmet Aras, biz ortada sermayedarlara peşkeş çekilen Aspat koyunu görüyoruz.

İstifa ediniz.”

Yorumlar