Bodrum Gündem

Turgutreisspor’da kongre süreci

Turgutreisspor’da kongre süreci

Muğla Süper Amatör Ligi 2019-2020 sezonunda ligden çekilen Turgutreisspor’un olağan kongresi 30 Haziran’da yapılacak.

Bodrum Gündem Haber

Geçen sene 9 Ağustos’ta olağanüstü kongreyle başkanlık görevini üstlenen Melih Aydoğan, güven tazeleyip kulübün hedeflerine emin adımlarla ulaşması için başlattığı çalışmalarını sürdürmek istiyor.

Başkan seçildikten sonra öncelikle Turgutreis’teki vatandaşların kulüple bağlarının güçlenmesi için kolları sıvayan Aydoğan, esnaf ziyaretlerinde kulübün forması ve yaptırdığı saatleri hediye etti.

Tadilat başlatılan Turgutreis Stadı’nda soyunma kabinleri, yedek kulübeleri ve saha daha güzel bir görünüme kavuşturuldu. Yönetimi tamamen değiştiren ve kongreye yeni yönetimiyle girmeyi planlayan Aydoğan, salgından dolayı ligde maçların oynanmamasına rağmen yeni sezonda hızlı bir çıkış yapacaklarını ve takımın hazır olduğunu söyledi.

Turgutreis’de çocukların, gençlerin spor aktivitelerine katılmalarını amaçladıklarını ve kulüp binası sorununu çözdüklerini belirten Aydoğan “Alt yapıya da önem veriyoruz. Turgutreissporumuzu daha iyi yerlere taşımak için yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Yaklaşık 100 öğrenciye futbol eğitimi verdiğimiz kulübümüzde,  A takımımızın yanı sıra U12 ve U16 takımımız var. Minik sporcularımız için basketbol ve voleybolda branşında da çalışmalarımız sürüyor. İdari binası bulunmayan kulübün, tutulan yerle bu sorunu da ortadan kaldırıldı. Sporcuların aileleri ve kulübe gönül verenlerin ziyaret edebileceği, yönetim olarak bir araya gelip görüş alış verişinde bulunacağımız, sporseverlerin bir araya geleceği bir yerimiz oldu.” dedi.

A takımına sponsorlukta Turgutreis’te GC Yapı Mühendislik ile anlaşan kulübün formalarında Spor Toto logosu da yer alacak.

Sarı lacivertli kulübün Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda 30 Haziran’da planlanan genel kurulu, o gün yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda 6 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Yorumlar