Bodrum Gündem

Üretici pazarı her perşembe Oasis Bodrum’da başlıyor

Üretici pazarı her perşembe Oasis Bodrum’da başlıyor

Bodrum İlçe Tarım Müdürlüğü öncülüğünde ve TARKO işbirliği ile Bodrum’un en doğal ve yöresel ürünleri her perşembe Oasis Bodrum’da yerini alacak.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un yaşam merkezi Oasis Bodrum’da, İlçe Tarım Müdürlüğü ve TARKO işbirliği ile doğal ve yöresel ürünleri üreticiden direkt tüketiciyle buluşturmak amacı ile üretici pazarı başlıyor. Bodrum’un tamamen yöresel ürünlerinin yer aldığı, yerel üreticilerin yetiştirdiği ürünler tarladan en doğal hali ile Oasis’te tezgâhlara taşınacak.

Her perşembe Oasis Meydan’da kurulacak stantlarda; sebze ve meyve, kurubakliyat, peynir çeşitleri, pekmez, sabun, bal, reçel, tarhana gibi Bodrum’un bereketli kültürel büyüsünü oluşturan tüm ürünler doğal beslenmek isteyen ve farklı tatlar arayan ziyaretçilerini bekliyor. Ziyaretçiler açık havada pazar alışverişini keyifli bir hale getirerek Oasis bünyesindeki ünlü markaları, restoran ve cafeleri ziyaret edebilir, çocuklu ziyaretçiler alışveriş yaparken eğlence merkezi’ne çocuklarını keyifli zaman geçirebilmesi için emanet edebilirler.

Oasis Bodrum, yerli üreticiyi desteklemek ve ziyaretçilerin doğal ve katkısız ürünlerle buluşmasını sağlamak amacıyla farklı pazar kurguları ile çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar