Bodrum Gündem

BODER Başkan Adayı Ömer Faruk Dengiz; “Projelerimiz Geleceğin Yatırımına Dönüştü…”

BODER Başkan Adayı Ömer Faruk Dengiz; “Projelerimiz Geleceğin Yatırımına Dönüştü…”
23.06.2021
0
A+
A-

BODER – Bodrum Otelciler Derneği seçimli Genel kurulunda konuşan Başkan Adayı Ömer Faruk Dengiz ““Tek bir fikir çok büyük projelere dönüştü. Bizim bir satırla özetlediğimiz projeler, geleceğin yatırımına dönüştü…” dedi.

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

BODER – Bodrum Otelciler Derneği Seçimli Genel Kurulu için yeterli çoğunluk sağlandı. 280 üyesi olan BODER’in iki adaylı bu seçimine ilgisi oldukça yoğun.

Itır Köylü’nün konuşmasının ardından söz alan BODER Başkan adaylarında Ömer Faruk Dengiz konuşmasına şu sözler ile başladı; “Birçoğunuz beni tanıyorsunuz. Turizmci bir aileden geliyorum. 1970’li yıllardan bu yana Gümbet’te tatil yapan milyonlarca insanın önünden gelip geçtiği ve çoğunun da tatil yaptığı bir tatil köyümüz var. Yeni adıyla Very Chic Hotel. Bir otelimiz de kıymetli eşim Rukiye Dengiz’in büyük emeği olan butik otelimiz ESKİCESHME OTEL. Hem Gümbet’te hem de Bodrum Marina’nın çok yakınında turizme gönül ve emek veriyoruz…”

Bodrum için kollarımızı sıvadık…

Burada bulunan herkesin turizme büyük katkısı olduğunu vurgulayan Dengiz; “Bütün bu emeklere rağmen zor günler geçiren turizm sektörü için bugün burada bir araya gelmek çok değerli. BODER için, Bodrum için kollarımızı sıvamak çok değerli. Daha da değerlisi, buradan çıkacak fikirlerin Bodrum’a yön verecek olmasıdır…” dedi.

Projelerimiz Geleceğin Yatırımına Dönüştü…

Boder Değişiyor, Bodrum Büyüyor, Turizm Kazanıyor diyerek çıktıkları yolda üyelerin fikirlerini de dikkate alarak projelerini oluşturduklarını söyleyen Ömer Faruk Dengiz “Tek bir fikir çok büyük projelere dönüştü. Bizim bir satırla özetlediğimiz projeler, geleceğin yatırımına dönüştü. Bunlar sizin sayenizde oldu. Bir çok arkadaşımla kafa kafaya verdik. Yürekten çalıştık. Mavi Değişim adını verdiğimiz bir ekip olduk. Hepsi bugün burada…” dedi.

Kazandığımızda Itır Köylü’nün de projelerinden yararlanacağız…

Burada son zarfı açtıktan sonra kim seçilirse seçilsin, kazanan Bodrum olacağına vurgu yapan Dengiz; “Eğer biz kazanırsak sözünü verdiğimiz dönüşüm süreci için sevgili Itır Köylü’nün de projelerinden yararlanacağız.Bu proje dosyalarını hazırlarken başta söylediğim gibi çok ziyaretler yaptık. İçeriğimizi oluşturduk. Bodrum Kaymakamımız sayın Bekir Yılmaz ile bir araya geldik. Kuru vaatler yerine projelerin önemine değindik. Yaşadığımız pandemide değişen koşullara ayak uyduran ülkeler ve kentlerin bu süreçten kazançlı çıkacağını vurguladı. Biz de Mavi Değişim Ekibi olarak bu süreçte yapacaklarımızı paylaştık. Önemli detayları bu proje dosyamıza aldık…” dedi.

Ziyaretlerimiz nezaket ziyaretiydi, icazet siyasetine dönüşsün istemedik…

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’i ziyaret ettiklerini ve değerli fikirler aldıklarını kaydeden Dengiz bu fikirleri de süreç içinde üyeler ile paylaşacaklarını söyledi.

Hedef yarımadaya yayılan bir BODER…

BODER’in sadece 280 kişilik bir STK olması yerine yarımadaya yayılan bir dernek olması için çalışacaklarını kaydeden Ömer Faruk Dengiz projelerini şu başlıklar altında topladı;

BODER KENDİ EVİNE TAŞINACAK

Artacak üye sayımızla birlikte BODER’e yakışan kurumsal bir binaya taşınmak için de gerekli adımları ilk günden atmaya hazırız.

BODRUM HOTEL ACADEMY

Bizim hayalimiz bu sektörün en önemli ihtiyacını karşılamak olacak. Bunu ve daha fazlasını hayata geçirmek için ilgili paydaşlara ulaşmaya hazırız.

SEKTÖREL FUARLAR

Kariyer Fuarları başta olmak üzere sektörel fuarları doğrudan Bodrum’a taşımak istiyoruz.

SATIN ALMA SÜREÇLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Sektörün girdilerindeki fiyat istikrarını korumak için gerekli olan platformu öncelikle oluşturacağız.

DANIŞMA KURULUNDA HEPİNİZE YER VAR

Oluşturacağımız danışma kuruluyla sektörün deneyiminden ilham almaya hazırız.

MALİ VE HUKUKİ DANIŞMANLIK DA ÇOK ÖNEMLİ.

Değişen iş yapma süreçlerinde üyelerimize vereceğimiz mali ve hukuki danışmanlıklar için deneyimli kurumlarla işbirliği olanaklarımız şimdiden hazır.

SIRA BODER ANKARA TEMSİLCİĞİNDE

Sektörün dinamikleri arasında bürokrasi ile yakın ilişkiler de çok çok önemli. Ankara’ya bir BODER temsilciliği kazandırmaya hazırız.

TANITIM İÇİN DE KOLLARI SIVADIK

Hedeflediğimiz pazarlara daha hızlı erişmek için özel destinasyonlara yönelik tanıtımlarımız hazır.

EV PANSİYONCULUĞU BAŞLANGIÇ NOKTAMIZDI.

Benim ailem de turizme ev pansiyonculuğu ile başladı. Bu bilinçle bu alanda sağlıklı adımlar atmaya hazırız.

KADIN GİRİŞİMCİLERE POZİTİF AYRIMCILIKTAN YANAYIZ.

Sektöre yepyeni bir vizyon getirecek olan kadın girişimcilerimizin ihtiyacı olan donanımları da onlara kazandıracağız.

BODRUM’DA SEZONU EĞLENEREK KAPATACAĞIZ

Yorucu geçen sezonların ardından, üyelerimizin ve çalışanlarımızın ödüllendirileceği programlar üzerinde çalışıyoruz.

GENÇ BODERLİLER SEKTÖRE CAN SUYU OLACAK

Çalışanlarımızın çocuklarının sektöre kazandırılması için geliştireceğimiz programlarla yepyeni ufuklar açacağız.

Halil Özyurt ve Yönetimine teşekkür…

BODER Başkan Adayı Ömer Faruk Dengiz konuşmasını şu şekilde tamamladı; “Bu izledikleriniz, benden duyduklarınız yapacaklarımızın satırbaşları. Çok daha fazlasını gerçekleştirmeye hazırız. Beni sabırla dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle BODER’in son yönetim kuruluna yürekten bir teşekkür daha ediyorum. Başta sayın Halil Özyurt olmak üzere, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın verdikleri emeğin karşılığı ölçülemez. Onlara şükran borçluyuz…”

Ömer Faruk Dengiz’in konuşmasının ardından yaşalmış üyelere öncelik verilerek, oylama başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.