Bodrum Gündem

Bodrum’u Marmaris’teki Salsa yarışmasında temsil ettiler

Bodrum’u Marmaris’teki Salsa yarışmasında temsil ettiler

Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından Marmaris’te 4-5 Haziran’da Türkiye Salsa Şampiyonası ve Türkiye Salsa 1. Etap Şampiyonası gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye Dans Sporları Federasyonun 4-5 Haziran’da Marmaris’te düzenlemiş olduğu Türkiye Salsa Şampiyonası ve Türkiye Salsa 1. Etap Şampiyonasında Bodrum’dan Oasis Alışveriş Merkezinde hizmet veren Seashine Dans ve Sanat Akademi (Bodrum Yarımadası Dans Kulübü) toplamda 13 sporcu ile Bodrum’u temsil etmek yarışmaya katıldılar.

Yapılan Yarışma Sonucunda; Çocuklar Kategorisinde yarışan Elif Tanem Akın Türkiye 5., Gençler Kategorisinde yarışan Polen Çevik Türkiye 5. oldular.

Seashine Dans ve Sanat Akademisinin Latin Dansları Eğitmenleri Erhan Çekici ve Bensu Çakmak “Bu sene daha önceden Modern Dans yapan genç ve çocuk kategorisindeki öğrencilerimizi Salsa ya başlattık, Salsa branşında yeni bir oluşum içindeyiz. Öğrencilerimize güvenimiz tam ilerleyen yıllarda önce Türkiye’yi daha sonra da dünyayı domine edeceklerine olan güvenimiz tam” dedi.

Seashine Dans ve Sanat Akademinin sahibi Fevzi Deniz Işıldar ise “Bu sene Pandemi koşullarıyla uğraşmaktan 100% performans ile çalışamadık. Umuyoruz ki önümüzde senelerde bu durum geçecek ve hem öğrencilerimiz hem de biz Bodrum’u Salsa branşında daha iyi dereceler alarak temsil edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.