Bodrum Gündem

Milas 2022’de Doğalgaza kavuşuyor

Milas 2022’de Doğalgaza kavuşuyor

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

Ziyaretler kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den aldığı haberi Milaslılara müjdeleyen Başkan Tokat, 2022’nin 3. çeyreğinde Milas’ın doğalgaza kavuşacağını açıklayarak “Ortak Payda Milas” anlayışıyla bu sürece katkı sunan Muğla Milletvekilleri, siyasi parti ilçe başkanları ve tüm Sivil Toplum Kuruluşları’na teşekkür etti.

İlk olarak CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin’i TBMM’de bulunan makamlarında Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı ile birlikte ziyaret eden Başkan Tokat ardından CHP Grup Toplantısı’nı takip ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinledi.

Bakan Dönmez Doğalgaz İçin Tarih Verdi…

Daha sonra Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’i, Milas OSB yönetimi adına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Özay Sabancı’yla birlikte ziyaret eden Başkan Tokat bu ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada “Kendisi de bir Milaslı olan değerli vekilimiz Mehmet Yavuz Demir’in girişimi ile doğalgaz konusunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ile randevumuz var. Vekilimize gösterdiği ilgi ve doğalgaz konusundaki çaba ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen bu ziyaretlerin ardından Başkan Tokat, Milas OSB yönetimi adına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Ak Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir toplantı gerçekleştirdi. Milas’a yapılacak enerji yatırımlarının görüşüldüğü toplantıda, proje ve ihale çalışmalarına müteakip 2022 yılının 3. çeyreğinde Milas’ın doğalgaza kavuşacağı kaydedildi.

2022’nin 3. Çeyreğinde Milas Doğalgaza Kavuşuyor…

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, uzun süredir doğalgaz sürecinin takipçisi olduklarını aktararak Milas’a doğalgaz getirilmesi noktasında söz alındığını da ifade etti. Bakan Dönmez’in toplantı sırasında BOTAŞ Genel Müdürü ile de görüştüğünü aktaran Başkan Tokat, “Proje ve ihale çalışmalarına müteakip, 2022 yılının 3. çeyreğinde Milaslı hemşehrilerimizi doğalgaza kavuşturacağız.” dedi.

Süreçte Emeği Geçen Herkese İlçe Halkım Adına Teşekkür Ederim…

Doğalgaz hizmetinin beldeleri de kapsadığını aktaran Başkan Tokat, En temiz enerji kaynağı olan doğalgaz ile hem çevre kirliliği ortadan kalkacak hem de hemşerilerimizin hayatı kolaylaşacaktır. Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza ve bu süreçte emeği geçen tüm paydaşlara ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.