Bodrum Gündem

Tuncay Mollaveisoğlu hakkında Muğla Valiliğince soruşturma başlatıldı

Tuncay Mollaveisoğlu hakkında Muğla Valiliğince soruşturma başlatıldı

Tuncay Mollaveisoğlu hakkında, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde işe gitmeden maaş aldığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldı. Gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu yaptığı programlar ve haberler ile gündem yaratan bir gazeteci olarak tanınıyor. Son olarak Uğur Dündar ile yaptığı bir program sırasında Yılmaz Özdil’in attığı bir mesaj nedeni ile iki usta gazeteci arasında büyük bir kavga çıkmış ve ülke gündemine adeta bomba gibi düşmüştü. 

Bodrum Gündem Haber
2018 yılından bu yana Muğla Büyükşehir belediyesi’nde iletişim danışmanlığı yapan gazeteci yazar Tuncay Mollaveisoğlu hakkında Muğla Valiliği soruşturma başlattı. Soruşturmanın gerekçesi Mollaveisoğlu’nun düzenli olarak belediyede işe gitmemesi olarak gösteriliyor.
Mollavesioğlu’nun işe alındığı ile ilgili dönemin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban imzasıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan 02 Mart 2018 tarihli yazıda, “23.07.2004 tarihli ve 25531 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 5216 sayılı büyükşehir belediyesi kanununun 20. Maddesine istinaden ……. TC numaralı Tuncay Mollavesioğlu’nun Danışman olarak görevlendirilmiş olup 15.02.2018 tarihinde görevine başlamıştır.” ifadeleri yer alıyor.
Ayrıca yine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2018 yılı organizasyon şemasında da Tuncay Mollavesioğlu’nun danışman olarak görev aldığı görülüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.