Bodrum Gündem

Hep beraber çalışıp başaracağız

Hep beraber çalışıp başaracağız

BODER (Bodrum Otelciler Birliği Derneği) yeni başkanı Ömer Faruk Dengiz, Turizm Teknik Müdürler Derneği’nin düzenlediği organizasyonda “Bodrum turizminin daha iyi yerlere gelebilmesi için hep beraber çalışmaktan başka çaremiz yok” dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

BODER (Bodrum Otelciler Birliği Derneği) yeni başkanı Ömer Faruk Dengiz, Turizm Teknik Müdürler Derneği’nin düzenlediği organizasyonda Bodrum’daki bir otelin bünyesinde çalışan otel teknik müdürleri ile bir araya geldi.

Turizm Teknik Müdürler Derneği başkanı Burhan Karabağ, Ömer Faruk Dengiz’in başkan adaylığı döneminde otel teknik müdürlerini sahibi bulunduğu Very Chic Otelde misafir ederek başkan seçilmesi durumunda yapacakları projeleri aktardığını ifade etti. Karabağ konuşmasına şöyle devam etti “ Başkan bizi bir ay önce oteline davet etti, vaatlerini Bodrum için yapacaklarını teker teker anlattı. Aynı yolda aynı amaçlar için mücadele edip emek harcayacağımız için başkanımızı canı gönülden destekledik. Şimdi de seçim bitti, başkanımız büyük oy çoğunluğu ile BODER’in yeni başkanı oldu. Derneğimize ve arkadaşlarımıza verdiği destekten dolayı kendisine bu plaketi veriyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

“Hep beraber çalışıp başaracağız…”

BODER (Bodrum Otelciler Birliği Derneği) yeni başkanı Ömer Faruk Dengiz, otel bünyesinde çalışan  her birimle birlikte çalışarak Bodrum turizmini daha iyi yerlere getirileceğini söyledi. Dengiz “23 Haziran’da BODER genel kurulu yapıldı. Bu seçimde otel müdürleri, otel sahiplerinin oy kullandığı bir seçimdi. Aslında otellerimizdeki teknik çalışanlar, haous keper da, yiyecek içecek departmanında çalışanları ile bütün turizm çalışanlarının seçimiydi bu. Onlara da bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Bodrum turizmi için hep beraber çalışacağız. Çalışmaktan başka çaremiz yok. Hep beraber başaracağız. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.