Bodrum Gündem

Öğrenciler Hayvan Barınağını ziyaret etti

Öğrenciler Hayvan Barınağını ziyaret etti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Veterinerlik Bölümü öğrencileri, Milas Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Barınak ziyaretinde hayvanları da besleyerek keyifli vakit geçiren öğrenciler, Veteriner İşleri Müdürü Fatih Yalçın’dan bilgi aldı.

Bodrum Gündem Haber

Milas Euromos Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen proje kapsamında barınaktaki hayvanların koşulları hakkında Veteriner Hekim Fatih Yalçın’dan bilgi alan Euromos Gönüllüleri yanlarında getirdikleri mamaları da yetkililere teslim etti.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili konuşan Milas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fatih Yalçın yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, “Meslektaşlarımız bizleri ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Buradaki çalışmalarla ilgili genç arkadaşlarımıza bilgi aktarımı yaparak barınağımızı gezdirdik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, bu programın organizasyonunda bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Milas Euromos Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgay Güneş ve Proje Koordinatörü İbrahim Fırat Güneş hayvan edinimi konusundaki bilinç eksikliğinin hayvanlar açısından önemli sorunlar oluşturduğunu, bu konuda da toplumsal bir farkındalık oluşturulması gerektiğini belirterek Milas Euromos Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak özellikle gençleri bilinçlendirmek üzere ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.