Bodrum Gündem

MGC; “Mollaveisoğlu’nun Muğla Basınından özür dilemesini bekliyoruz…”

MGC; “Mollaveisoğlu’nun Muğla Basınından özür dilemesini bekliyoruz…”

Tuncay Mollaveisoğlu’nun Muğla yerelde besleme medyanın yıllar önce yazdığı “danışmanlık” meselesini, hortumcu medya yeniden gündeme taşıdı. Sanki bir suçmuş gibi…” cümlelerine Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu da tepki gösterdi. Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada “Muğla basınına besleme diyenler aynaya baksın…” ifadeleri yer aldı…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada Tuncay Mollaveisoğlu’nun Muğla yerelde besleme medyanın yıllar önce yazdığı “danışmanlık” meselesini, hortumcu medya yeniden gündeme taşıdı. Sanki bir suçmuş gibi…” cümlelerine karşılık olarak; Kendisini bu talihsiz açıklamasından dolayı kınıyor, Muğla Basınından özür dilemesini bekliyoruz…” denildi.

MGC tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde; “Cumhuriyet Gazetesi Ege Temsilcisi, Tele 1 kanalı program sunucusu ve aynı zamanda Muğla Büyükşehir Belediyesi İletişim Danışmanı Tuncay Mollaveisoğlu’nun, kendisiyle ilgili Muğla Valiliği’nin soruşturma başlattığına yönelik çıkan haberler üzerine bir internet haber portalına yaptığı, “Muğla yereldeki besleme medyanın yıllar önce yazdığı danışmanlık meselesini…” şeklinde süren, yakışıksız ifadelerini üzülerek takip ettik.

Sayın Mollaveisoğlu’nun ‘Muğla yerelde besleme basın’ şeklinde tabir ettiği meslektaşlarımız, o dönem kendisine Muğla Büyükşehir Belediyesinde yürüttüğü danışmanlık görevinin yanında, bir gazetede yazdığı köşe yazısı üzerine haber yapan ve buna bağlı olarak sorular soran arkadaşlarımızdı.

Bu haberlerdeki soruları yanıtlamak yerine, haberi yapan meslektaşlarımıza ‘besleme medya’ şeklinde yakışıksız ithamda bulunan Mollaveisoğlu’nun, hem bir büyükşehir belediyesinin danışmanlığını yaparak maaş alıp, aynı büyükşehir belediyesi ile ilgili yapılan seçim aşamasında objektif olması gereken bir mesleği icra ederken, taraflı ve adrese teslim yazılar yazması aslında ‘besleme basın’ örneğinin ta kendisi değil midir?

Bir koltuğunda büyükşehir belediyesi iletişim danışmanlığı, diğer koltuğunda gazete temsilciliği ve televizyon sunuculuğu görevleri bulunan Sayın Mollaveisoğlu’na, aynaya bakıp, “besleme medya” sözünün kimlere yakışacağını bir kere daha düşünmesini öneriyoruz.

Kendisini bu talihsiz açıklamasından dolayı kınıyor, Muğla Basınından özür dilemesini bekliyoruz…”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.