Bodrum Gündem

Meşealtı Otantik Kebap açıldı

Meşealtı Otantik Kebap açıldı

Sianji Farm’ın organik sertifikalı sebze ve meyveleriyle hazırlanan muhteşem menüsüyle dikkat çeken Bodrum Gümüşlük ’ün tek Kebap Restoranı” Meşealtı Otantik Kebap Restoranı, 29 Haziran 2021 Salı günü misafirlerine kapılarını açtı.

Bodrum Gündem Haber

Meşealtı Otantik Kebap’ın açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Bodrum’un önde gelen turizmcileri acentaları, otel sahipleri ve iş insanları katıldı. 5 buçuk dönüm arazide 100 kişilik kapasite ile Bodrum’da farklı bir konsepte imza atan Meşealtı Otantik Kebap; Güneydoğu mutfağının eşsiz lezzetleri ve organik içecekleri ile misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

500 yıllık meşe ağaçlarının gölgesinde Hatay, Kilis, Gaziantep gibi Türkiye’nin dört bir noktasından gelen yerli ve organik tohumlar ile yetiştirilen ürünlerin enfes lezzetlere ev sahipliği yaptığı Meşealtı Otantik Kebap, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Anadolu kültürünün hem emek hem lezzet verilerek hazırlanan “misafir sofraları”nı “Meşealtı Otantik Kebap Restoranı”nda hayata geçirebilmenin gururunu yaşayan doğum yeri Kilis olan Recai Çakır, gelen herkesin “Tanrı misafiri” sayıldığı bir mekânı hayata geçirdiklerini söyledi. Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, “Organik çiftliğimizde ürettiğimiz ürünlerle çok farklı bir konsepte imza attık.  Bu süreçte biz en çok ilham olan 500 yıllık meşe ağaçları oldu. Organik yaptığımız ürünleri daha fazla insanın tatması için çok özel ürünler geliştirdik. Çiftliğimizde bulunan her bir ürünü yöresinden getirerek Sianji Farm’da organik olarak ektik. Bunlardan oluşacak bütün lezzetleri misafirlerimize sunacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.