Bodrum Gündem

Osman Gökmen Sağlık Bakanını ziyaret etti

Osman Gökmen Sağlık Bakanını ziyaret etti

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve beraberinde ki heyet TBMM’de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve M.Yavuz Demir’le birlikte Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de ziyarette yer aldı.

Bakan Koca’ya Bodrum’un 56 mahalle muhtarlarının ortak imzaladığı ve Yeni Bodrum Devlet Hastanesi’nin adının kahraman şehit polisimiz Ercan Yangöz olması konulu dilekçeyi takdim eden Osman Gökmen “Koca bu talebi çok anlamlı buldu ve gereğinin yapılacağını söyledi.” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yla birlikte Yeni Bodrum Devlet Hastanesi dışında, ilçede yapılacak çok önemli sağlık yatırımları da konuşuldu. Sağlık alanında çok yakın bir zamanda Bodrum’a müjdeleri olacağını belirten Osman Gökmen ifadelerini şu şekilde tamamladı; “Siz değerli hemşehrilerimize selam ve sevgilerini gönderen Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya sünger ustası İbrahim Totoz’un sadece 2 saatte hazırladığı Bodrum süngerini hediye ettik. Sayın Bakanımıza yakın ilgisi, Bodrum ve Muğla’ya gösterdiği önem için çok teşekkür ederiz.” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.