Bodrum Gündem

Süleyman Akbulut MGC Başkanı Seçildi

Süleyman Akbulut MGC Başkanı Seçildi

Muğla Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına mevcut başkan Süleyman Akbulut yeniden seçildi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Barosu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda faaliyet ve denetim kurulu raporları okundu.

Divan başkanlığını Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca’nın yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Süleyman Akbulut ve gazeteci Fatih Bozoğlu’nun listeleri yarıştı.

Fatih Bozoğlu seçim listesinde; Cem Durna, Esma Turan, Sebiha Arslan, Derdi Yavuz, Şenol Cömert, Erkan İlik, Altar Zeyhan, Fikret Hıdır, Doğuş Esat Berme ve Mehmet Can Meral yer alırken Süleyman Akbulut; Ferit Topaloğlu, Yüksel Savaş, Melih Kaşkar, Güzide Kasım, Gamze Karain Avcı, Batuhan Altın, Arif Çataroğlu, Ercan Vuranlar, Serdal Kayhan, Erol Dolu’ya listesinde yer verdi.

193 oy kullanılan seçimde 2 oy geçersiz sayıldı. Fatih Bozoğlu 77 oy alırken, Akbuluk 114 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurulun ardından duygu ve düşüncelerini anlatan Fatih Bozoğlu, “Çok heyecanlıydım. Hala heyecanlıyım ama mesleğim adına elimi taşın altına koydum. Koymaya da devam edeceğim. Vazgeçmek yok, devam” dedi.

Yeni dönemde de başkan olan Süleyman Akbulut ise “Öncelikle Fatih’i kutluyorum. Güzel mücadele verdi. Süreci seviyeli götürdü. Biz de ekip olarak Fatih Bozoğlu’nun projelerini hayata geçirmeye çalışacağız. Bugün kazanan Muğla Gazeteciler Cemiyeti, kazanan gazetecilik ama en önemlisi kazanan liyakat oldu arkadaşlar. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.