Bodrum Gündem

Marmaris’in parkları yenileniyor

Marmaris’in parkları yenileniyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçede yeni parklar yapmanın yanı sıra mevcut parkları revize etmeye devam ediyor. Belediye ekipleri bu kez Ilıca Parkı’nı yenilemek için kolları sıvadı.

Bodrum Gündem Haber

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Sarıana Mahallesi’ndeki Ilıca Parkı’nı yenilemek için çalışmalara başladı. 1500 metrekarelik alana sahip Ilıca Parkı’nın bölge halkı tarafından daha verimli kullanılması için başlatılan çalışmalarda süs havuzu küçültülerek çocuk oyun alanı daha işlevsel hale getirilecek. Marina bölgesinde bulunan ve karşısında lunapark olan parkta büfe ve tuvalet yapılacak. Ayrıca yeşil alan miktarı da 700 metrekareye çıkartılacak.

Her Noktada Çalışma

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, iki ay içinde bitirilmesi planlanan çalışmaları yerinde inceledi. Marmaris’te yeşillendirme ve park yapımı noktasında iki senedir yoğun gayret gösterdiklerini söyleyen Oktay, “Köylerden merkez mahallelerimize kadar ilçemizin her noktasında çalışmalar yürütüyoruz. Parklarımızı elden geçirerek hem çocuklarımıza hem de büyüklere keyifli zaman geçirecekleri yerler oluşturuyoruz” dedi. Armutalan Mahallesi’nde Marmaris’in en büyük parkı olacak Yaşam Parkı’nın da yapımının devam ettiğini söyleyen Oktay, belediye personelinin en kısa sürede çalışmaları tamamlamak için yoğun çaba sarf ettiğini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.