Bodrum Gündem

BODTO’dan Üyelerine aşı kampanyası

BODTO’dan Üyelerine aşı kampanyası

Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile BODTO üyelerinin covid-19 aşı hizmetinden faydalanmasında kolaylık sağlamak üzere bir kampanya başlatıyor.

Bodrum Gündem Haber

Birinci doz ve ikinci doz aşıları ile üçüncü hatırlatma doz aşı tarihi onaylanan BODTO üyeleri, yeterli başvurunun oluşması sonucunda Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından BODTO Hizmet Binasında önceden randevu almadan aşı hizmetinden faydalanabilecektir.

Aşı olmak isteyenlerin isim-soy isim-TC Kimlik No ve cep telefonu ve firma bilgisi ile aşı olmak istediklerini belirten bir talebin [email protected] mail adresine 09 Temmuz 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar gönderilmesi yeterli olacaktır.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon yaptığı açıklamada, “2020 yılı Mart ayından bu yana sosyal ve ekonomik açıdan derinden etkileyen coronavirüs ile mücadele de artık aşı ile normalleşmeye çok yaklaştık. Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün desteği ve işbirliği ile aşı olmak isteyen üyelerimiz Odamıza gelerek kolaylıkla aşı hizmetinden faydalanabileceklerdir. Hala aşı olmayan veya 2.doz aşısını olmak isteyen üyelerimizi Odamıza davet ediyoruz. Odamıza gelerek işlem yaptıranlar aynı zamanda aşı da yaptırabileceklerdir. Muğla ilimiz aşılama da oldukça başarılı bir süreçtedir. Koranavirüs pandemisinden kurtulmak, ekonomik ve sosyal açıdan eski günlere dönmek için üyelerimizin aşı kampanyasına katılmasını bekliyoruz.” diyerek aşı olacak üyelere çağrıda bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.