Bodrum Gündem

Gastrofest Fuarı 14 – 18 Temmuz’da yapılacak

Gastrofest Fuarı 14 – 18 Temmuz’da yapılacak

Türkiye’nin çeşitli lezzetlerini Milas’ta buluşturmak amacıyla Gastrofest fuarı düzenleniyor.

Bodrum Gündem Haber

14 – 18 Temmuz tarihleri arasında Milas’ın kapalı giyim pazarında 3 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek olan “Türkiye Lezzetleri ve Yöresel Ürünler Milas Gastrofest” fuarında Milas Ticaret ve Sanayi Odası da bir stant açacak.

Milas Gastrofest fuarını düzenleyen Expo Royal Fuarcılık firması yöneticisi Barış Kafalı, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek fuar hakkında açıklamalarda bulundu. Amaçlarının Türkiye’nin çeşitli lezzetlerini Milas’ta bir araya getirmek olduğunu belirten Barış Kafalı, fuarın aynı zamanda başta zeytin ve zeytinyağı olmak üzere Milas’ın ürünlerinin de tanıtımı için güzel bir fırsat olduğunu ifade etti. Kafalı, fuarın pandemi kurallarına uygun şekilde önlem alınarak düzenleneceğini de belirtti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas’ı bir fuarlar şehri haline getirmek gibi bir hedefleri olduğunu belirterek “İlk Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile başladık. Bu yıl 1 – 4 Eylül tarihleri arasında 12’incisini düzenleyeceğiz. Ardından 2019 yılında Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarını başlattık. Şimdi de Gastrofest Fuarı başlıyor… Milaslılar fuarları seviyor. Zamanla daha çok çeşitli alanlarda da fuarlar açılacağına inanıyorum. Milas’ı fuarlar şehri haline getirmek gibi bir hedefimiz var. Gastrofest Fuarı da bu yolda önemli bir adım” diye konuştu ve başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.