Bodrum Gündem

Tehlike henüz geçmiş değil

Tehlike henüz geçmiş değil

Belediye Meclisi’nin temmuz ayı oturumunda konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay salgın tehlikesinin sona ermediğini belirterek, “Tehlike henüz geçmiş değil. Risk devam etmekte. Dolayısıyla Marmaris’te yaşayan herkesin çok daha dikkatli olması gerekiyor” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Marmaris Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı oturumu Armutalan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, başkanlık ettiği oturumda önemli açıklamalarda bulundu. 1 Temmuz itibariyle normalleşme süreciyle birlikte Marmaris’te turist yoğunluğu oluştuğunu söyleyen Başkan Oktay, “Maalesef ki tehlike henüz geçmiş değil. Risk devam etmekte. Dolayısıyla Marmaris’te yaşayan herkesin çok daha dikkatli olması gerekiyor. Ki vaka sayıları artıp da geride bıraktığımız aylarda yaşadığımız sıkıntılı günlere dönmeyelim” dedi.

Aşıya Teşvik Edelim

Aşılamada Muğla’nın Türkiye’de birinci olmasına rağmen ilçeler bazında farklılıklar yaşandığına dikkat çeken Oktay, “Marmaris olarak aşılamada bir miktar gerideyiz. Bu nedenle herkesin çevresinde aşı olmayan varsa onları teşvik etmesi doğru olacaktık. Çünkü aşılama yönünde ne kadar ilerlersek bu hastalığa karşı mücadelemiz o oranda başarıya ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

İçmeler’de meydana gelen yangına da değinen Oktay, vatandaşlardan bölgenin tekrar ağaçlandırılması ve orman şehidi Görkem Hasdemir’in adının verilmesi için yoğun talep geldiğini belirterek, “Bu konuda kararlıyız. Halkımızla birlikte ağaçlandıracağız ve şehidimizin ismini orada yaşatacağız” diye konuştu.

Bina ve Otoparkta Olumlu Gelişme

Yeni belediye binası ve otopark yapımı ilgili de açıklamalarda bulunan Oktay,  önümüzdeki Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında komisyon raporlarının görüşüleceğini belirterek, “İnşallah kış aylarında yeni hizmet binamızın ve otoparkın temelini hep birlikte atacağız” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.