Bodrum Gündem

Bodrum AK Parti Gönülleri kazanmak için sahaya indi

Bodrum AK Parti Gönülleri kazanmak için sahaya indi
11.07.2021
0
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sahaya inin talimatının hemen ardından sahaya inerek gönüllere dokunmaya başladı.

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

5 Temmuz 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen AK Parti MYK Toplantısı’nın en önemli gündem maddelerinden biri de 2023 seçimleriydi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, MYK üyeleri üzerinden parti teşkilatı ve milletvekillerine önemli mesajlar verdi.

“Gönüllere dokunmayı unutmayın” uyarısı

Erdoğan “Salgın sebebiyle dar kapsamlı toplantılar yapın. Teknolojik imkanlarınıza da iyi ve yoğun bir şekilde kullanmanızı özellikle tavsiye ediyorum. Tüm bu çalışmalarda, Türkiye’de yaşanan değişim ve dönüşümü, bugüne kadar yaptıklarımızı iyi anlatın. Gönüllere dokunmayı unutmayın…” dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Atağa Kalktı…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sahaya inin ve gönüllere dokunun” talimatının ardından hiç vakit kaybetmeden sahaya inerek gece gündüz devam eden yoğun bir çalışma başlattı. Görüş farklılığına bakmaksızın herkesle görüşeceğini ifade eden AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Gökmen Gümüşlük eski Belediye Başkanları CHP’li Mehmet Ülküm ve DP’li Mehmet Tire’yi ziyaret etti.

“Herşey cennet Bodrumumuz için…”

Gökmen sosyal medya paylaşımında Bodrum’un en güzel bölgelerinden biri olan Gümüşlük’te hem esnafımızı hem de eski Gümüşlük Belediye Başkanlarımız Mehmet Ülküm ve Mehmet Tire abilerimizi ziyaret ettik. Kendilerinin değerli fikir ve önerileri yolumuzu aydınlattı. Çok değerli esnafımız ve Gümüşlüklü hemşehrilerimizle bölgenin sorunlarını konuştuk. Peksimet Muhtarımız Adnan Süzen’i ziyaretimizde de Kadıkalesi’ni konuştuk. Bizler çözüm konusunda her zaman işbirliği ve birlikte çalışmaya hazırız…” cümleleri yer alırken son cümlesi ise “Herşey cennet Bodrumumuz için…” oldu.

Mustafa Paşalı’nın görüş ve önerilerini dinlemek, bizler için yol gösterici oldu…

Ardından da ANAP, MHP ve İYİ Partide meclis üyeliği yapan Mustafa Paşalı’yı da işyerinde ziyaret ederek sosyal medya hesabından paylaştı. Gökmen sosyal medya paylaşımında; Bodrum’un simge isimlerinden Sayın Mustafa Paşalı’yı işyerinde ziyaret ettik. Ziyaretimizde Dereköy Muhtarı Cemal Akhan da yer aldı. Sayın Paşalı her zaman Bodrum’u düşünen, geçmişte ve halen Bodrum’un sorunlarıyla çok yakından ilgilenen çok değerli bir abimiz. Sayın Mustafa Paşalı’nın görüş ve önerilerini dinlemek, bizler için yol gösterici oldu. Mustafa Paşalı abimize konukseverliği ve yakın ilgisi için çok teşekkür ederiz…” ifadelerini kullandı.

Tek tek anlatacağız ve gönülleri kazanacağız…

AK parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen Bodrum Yarımadasında yaşayanlar ile tek tek birebir konuşarak “Türkiye’de yaşanan değişim ve dönüşümü, bugüne kadar yaptıklarımızı gönüllere dokunarak anlatacağız ve gönülleri kazanacağız…” dedi.   

Yorumlar