Bodrum Gündem

Erdoğan Başeymez Genel Kurulda güven tazeledi

Yaklaşık 850 ortağı olan S.S.Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2021 yılı Olağan Genel Kurulu rekor bir katılım ile gerçekleşti…

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

S.S.Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2021 yılı Olağan Genel Kurulu kurulduğundan bu yana ortaklarının en yüksek katılım ile Bodrum Delfi Otelde gerçekleştirildi.

Aydın Muğla İlleri 3. Bölge Kooperatif Birliği Başkanı Necip Saraç başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurulda Başkan Erdoğan Başeymez’in tek liste ile girdi. Başkan Başeymez ortakların tamamının desteğiyle güven tazeledi.

Aydın ve Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanları, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, SS Mumcular Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürhan Koca ile birlikte Genel Kurul üyeleri katıldı.

S.S.Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Erdoğan Başeymez başkanlığında Mehmet Kurutaş, Mehmet Aydoğan, Şükrü Gözütok ve Hüseyin Kıvrak seçilirken, Denetim Kuruluna da Deniz Zağlı ve Ali Beşkardeş seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.