Bodrum Gündem

Seslerle Dünya Turu “Aktur’dan Müzik Ziyafeti”

Seslerle Dünya Turu “Aktur’dan Müzik Ziyafeti”

Bodrum ve Datça’da turizm işletmeleriyle bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan AKTUR A.Ş kültür ve sanat alanında da önemli projelere imza atıyor.

Bodrum Gündem Haber

Geçen yıl Bodrum halkının hizmetine sunulan Zefirya Kültür Sanat Merkezinde sezonun ilk konseri yapıldı. Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının yer aldığı konser büyük ilgi gördü.

Seslerle Dünya Turu adı altında dünyanın farklı müziklerinden şarkıların seslendirildiği konser yarın akşam Datça Aktur’da tekrarlanacak.

Ücretsiz bir sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen konsere Bas Bülent Ateşoğlu, Piyanist Fügen Yiğitgil, Tenor Emre Akkuş, Mezzo soprano EzgiKarakaya Kırca, Bas Bariton Mehmet Yılmaz, Soprano Funda Saltaş Ateşoğlu katıldı.

Konserle ilgili görüşlerine başvurduğumuz AKTUR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Doğan şunları söyledi; “Bodrum ve Datça’da turizm alanında faaliyet gösteren işletmelerimizle ülke ekonomisine artı değer sağladığımız gibi bu bölgenin kültür ve sanat hizmetlerine de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Yaz boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Yakın zamanda hizmete açacağımız Modern Çarşı’da(Arasta) benzer etkinlikler düzenleyerek Bodrum’da kültür-sanat projelerinde bir cazibe merkezi haline gelmeyi amaçlıyoruz. Ücretsiz bir kültür hizmeti olarak yaptığımız bu etkinliklere tüm Bodrum’luları bekliyoruz…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.