Bodrum Gündem

Herkesin Aklındaki “Deli Soru!”Ya En Net Tepki Sedat Peker’den; Sonra Da Meral Akşener’den Geldi!

Sosyal medyada ve fısıltı gazetesinde en çok konuşulan söylentiyi hepiniz biliyorsunuz:

“AKP seçimi kaybederse, SADAT isimli yandaş milis kuvvetini ve silahlı yandaşlarını kullanacak, silah zoruyla iktidarda kalacak. Kayıp olduğu söylenen 100 bin silah da bu işte kullanılacak… vs. vs.”

Ben her cümlesinde, “Demokrasi” kelimesini kullanan, ama icraatta demokrasiye aykırı bir yığın uygulamasıyla da tepki çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her şeye rağmen böyle delicesine bir işe kalkışacağını asla düşünmüyorum.

Ama birileri bu söylentiyi yayarak vatandaş üzerinde korku iklimi yaymak istiyor. Açıkça ortada yürüyen bir psikolojik harekât var!

ÖNCE PEKER SONRA AKŞENER

Bu söylenti, ya da psikolojik harekât konusunda ilk net çıkış Sedat Peker’den geldi. Son Tweet’inde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya şu göndermeyi yaptı Peker:

“Unutma seçimi kaybettiğinde tıpış tıpış gideceksiniz. Eğer aksi bir hamle yaparsanız, vatan delilerinin, vatan fedailerinin, vatan serden geçtilerinin kim olduğunu göreceksiniz.”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Erdoğan’a hitaben, “Aklından başka şeyler geçiyorsa,  yakın tarihe bak!” diyerek uyarıda bulundu.

KORKMAYIN, BUNU YAPMAYA KALKANLAR BÖCEK GİBİ EZİLİRLER!

Değerli okurlarım el altından yayılmaya çalışılan bu korku psikolojik harekâtından asla korkmayın. Bu ülkenin halkı, aynı görüşte olmadığı komşusunu da korur, onun canına kast edenin canını da alır!

Herkes şunu da hatırlasın:

15 Temmuz Fetö darbe girişiminde, aralarında Balyoz ve Ergenekon’dan da yargılanmış ve yine aralarında emekli generaller ve emekli amirallerin de olduğu bazı emekli subaylar, silahlarını bellerine takıp işgal altındaki Genelkurmay Başkanlığı’nı işgalcilerden geri almışlardı!

Bir konu daha var! Bir süreden beri bu söylentiler nedeniyle, “Ailem şerefimdir, kimseye el sürdürmem deyip el altından silahlanan vatandaşlar olduğu da iddia ediliyor. Bu da bir söylenti!

Bu memleketin yüzbinlerce şerefli emekli askeri ve polisinin olduğunu da kimse unutmasın!

Kısacası halka silah çekmeye kalkışabilecek bir serseri güruhunun sonu, böcek gibi ezilmek olur. Herkesin içi rahat olsun. Böyle söylentiler başınızı asla eğdirmesin. Türk halkı, demokrasiye silahla müdahale etmeye kalkışacak her hainin karşısında demir bir balyozdur. Nokta.

14 Temmuz 2021-Çarşamba-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar