Bodrum Gündem

Bodrum’un sokaklarını bitirdiler, şimdide denizi çöp torbaları ile dolduruyorlar

Bodrum’un sokaklarını bitirdiler, şimdide denizi çöp torbaları ile dolduruyorlar

Bodrum’da yaşayan ‘Aksona Mehmet’ lakaplı son süngerci Mehmet Baş, yeni nesillere sünger avcılığını aktarmak için çıktığı seyirde denizin ortasından çöp torbaları toplamak zorunda kaldı.

Bodrum Gündem Haber

Teknesi ile Oraklar’dan Karaada’ya seyrederken , denizin ortasında büyük boy dolu çöp torbaları ile karşılaşan ‘Aksona Mehmet’ lakaplı son süngerci Mehmet Baş, sosyal medya hesabından veryansın etti.

Pabuç burnunda bağlı bulunan motoryatlardan atıldığı sanılan 4 torba çöpü teknesine alan Aksona Mehmet  “Bugün saat 12.50 Oraklar adasının arasında, Karaadaya doğru seyir halindeyiz, bir baktık denizin üzerinde mavi çöp torbaları dolu. Birçok tekne gelip geçiyor kimse dönüp bakmıyor, ne tesadüftür ki rüzgar meltem’den esiyor yani Pabuç burnundan ve Pabuç burnu da motor yat dolu, torbaları toplayıp güverteye aldık. İşte sevgili can dostlarım, beyin gelişip dolmadan, cepler gelişip dolunca, dolu cep boş beyinin kontrolüne geçiyor ki, bu durumda her şeyin hakimi zanneden zihniyet, bu cennet coğrafyamızı cehennem’e çeviriyor. En içten sevgi ve saygılarımla.” Diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.