Bodrum Gündem

Karia Rotary Kulübünde Yeni Hizmet Dönemi Başladı

Karia Rotary Kulübünde Yeni Hizmet Dönemi Başladı

Uluslararası Rotary 2440.bölge federasyonu üyesi Karia Rotary kulübü başkanlığını Saide Kurt devraldı…

Bodrum Gündem Haber

Karia Rotary hizmet dönemi devir teslimi 13 Temmuz 2021 tarihinde bodrum seçkin konaklar otelinde uluslararası konuk ve kulüp üyeleri bölge federasyonu geçmiş dönem başkanı bölge komite üyeleri ve kulüp üyelerinin eşlerinin katılımı ile gerçekleşti.

“Hizmetlerimizle hayatları değiştirelim” dönem sloganı ile davetlilere hoş geldiniz diyerek açılış konuşmasını yapan başkan Saide Kurt önce geçmiş dönem Başkanı Ahmet Erdemli ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Ardından 2021-22 dönemi Karia RK Yönetim Kurulu üyelerini konuklara tanıştırdı ve dönem rozetlerini taktı. Yani Dönem Başkanı Kurt; “Rotary hizmet dönemi öncelikli alanlarda birçok proje yapacaklarını ve Rotary’de toplumsal cinsiyet ve çocuk hakları konusunda ve gerçek gıda konusunda, mübadele konularında, toplum hizmetleri, sağlık ve eğitim konularında bugüne kadar sürdürülen projelere yenilerini de ekleyerek Rotary hizmetlerimizle hayatları değiştirecektir…” dedi.

Karia Rotary Başkanlığına seçilen Saide Kurt; “Rotary sadece ihtiyacı olanlara uzattığı yardım eliyle topluma yararlı olmaz aynı zamanda üyelerinin de hayat süresini uzatır yaşamda  var olan potansiyellerini geliştirir ve özlenen mutlu hayat için durmadan gönüllülük esasıyla çalışır…” sözleri ile tamamladı.

Harekete geçen mutlu insanlarla bir yıl liderlik edecek başkan Saide Kurt, dönem başkanlığının ilk çanını çalarak toplantıyı kapattı kapattı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.