Bodrum Gündem

Sedat Peker Acil Olarak Koruma Altına Alınmalı! Peki Nasıl?

Sedat Peker’e ister mafya, ister organize suç örgütü lideri, ister çetebaşı, ister suçlu deyin.

Ama bir gerçek var ki, o da Sedat Peker’in;

“Mafya-Kara para aklama-rüşvet-uyuşturucu ticareti-politikacı-bürokrat-bakan-yandaş gazeteci-politikacı-milletvekili-AKP İktidarı” kirli ilişkileri çizgisindeki fay hatlarını ortaya çıkartan ve bu fay hatlarının çatır, çatır kırılmaya başlamasına neden olan bir “İfşaatçı Tanık”tır.

BİR ALLAH’IN KULUNU GÖSTERİN!

Sedat Peker’in şu ana kadar ortaya çıkarttığı rezillikleri öyle boş laflarla değil, belgeleriyle yalanlayabilen bir tek Allah’ın kulu oldu mu?

Hayır!

Sedat Peker’in ortaya çıkarttığı “Kapkara ilişkiler” konusunda;

Bir tek bakan, bürokrat, hatta eski AKP’li Başbakan, hatta şu anda AKP’de parti yöneticisi olan bir Allah’ın kulu ortaya çıkıp da;

“Ben tertemizim. Savcılığa başvurdum her türlü soruşturmayı yapsınlar, bu süreçte de yargıyı etkilememek için görevimden de istifa ediyorum” diyebildi mi?

Hayır.

Sedat Peker’i yalanlayıp da kendisi yalancı konumuna düşen bir AKP’li Başbakan oldu mu?

Evet.

İşte, eski Başbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da her daim sadık sağ kolu olan Binali Yıldırım örneği:

Sedat Peker’in Binali Yıldırım’ın oğlu için ortaya attığı Venezüla iddiası konusunda Binali Yıldırım, Sedat Peker’i yalanlayıp, “Oğlum Venezüela’ya maske götürmek için gitmişti” demiş miydi?

Demişti.

Sonra ne oldu?

Binali Yıldırım’ın oğlunun Venezüela’ya maske götürmediği belgelerle kanıtlandı mı?

Kanıtlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nde bugüne kadar, böylesine karanlık ve rezil ilişkiler zinciri konusunda bu kadar ayrıntılı ve kapsamlı ifşaat yapan; bunları ortaya çıkartabilen bir Allah’ın kulu çıkabildi mi?

Hayır.

FAYLARI KIRDI OYLARI DÜŞÜRDÜ!

Sedat Peker karanlık ve rezil ilişkiler ve işlerin üzerinde olduğu fay hatlarını ortaya çıkartıp, bu fay hatları da şimdi çatır çatır kırılıyorken, AKP’nin oyları Şubat’tan bu yana düşüş gösterdi mi?

Hem bu fay hatları, hem de dar gelirlinin altında ezilip inim inim inlediği pahalılık kol kola girince, AKP’nin oyları Şubat ayından bu yana yüzde 10-12 oranında daha düşmüş. Bu araştırma, önceki gün Cumhuriyet gazetesinin yayınladığı ankette vardı. İktidarın minik ortağı MHP’nin oy oranı ise barajın da altına inmiş yüzde 7’lere kadar gerilemiş.

PAHA BİÇİLEMEYECEK BİR TANIK

Bu iktidar ilk seçimde yolcu.

Ancak bunların karanlık ilişkilerini ortaya çıkartan Sedat Peker, ailesiyle birlikte şimdiden koruma altına alınmalıdır.

İktidar değişiminden sonra, Türkiye’ye gelmesi sağlanıp, “İtirafçı” statüsü ve tanıklığı çerçevesinde serbest bırakılmalı ve çok sıkı koruma altına alınmalıdır.

Gerçi onun Türkiye’de kendi korumaları vardır, ama devlet bununla yetinmeyip, öyle bir-iki polislik koruma falan değil, kendisini özel harekatçılardan oluşan bir timle korumalıdır.

Çünkü Sedat Peker, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hızla arınmasını sağlayacak paha biçilemez bir tanıktır.

Çünkü Sedat Peker; eğer ifşaatlarının değeri paraya vurulursa, aynı zamanda  on milyarlarca dolar değerinde bir tanıktır.

ŞİMDİDEN NASIL KORUNACAK?

Başta Millet İttifakı’nın büyük ortakları CHP ve İyi Parti olmak üzere, diğer ortaklara da sesleniyorum.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE)  görev yapmış, iyi ilişkileri olan emekli diplomatları, bürokratları ve politikacıları bulun. Bu kişilerden bir heyet oluşturup BAE’ye gönderin.

Kendi iktidarınız döneminde BAE ile Türkiye arasındaki ilişkileri hızla düzelteceğinizi ve çok sağlam bir dostluk oluşturacağınızı anlatın. Ve BAE’li yetkililerden, Sedat Peker ve ailesinin, her türlü suikaste karşı olağanüstü bir koruma altında tutulmasını rica edin.

Bunlar yapılamaz mı?

Bal gibi yapılabilir!

Tekrar ediyorum; Sedat Peker Türkiye Cumhuriyeti tarihinde devletimizin yeniden arınması için paha biçilemez değerinde bir tanıktır ve korunmalıdır.

17 Temmuz 2021-Cumartesi-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.