Bodrum Gündem

Demir’in Kurban Bayramı mesajı

Demir’in Kurban Bayramı mesajı
19.07.2021
0
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı. Demir, mesajında Muğla halkının bayramını kutladı.

Bodrum Gündem Haber

Demir, “Uzun bir süredir Covid-19 salgınının gölgesinde geçirdiğimiz günleri önemli ölçüde geride bıraktık. Muğla olarak ülke genelinde aşılama sayılarında birinci sıraya yerleştik. Salgınla mücadele verdiğimiz bu süreçte, bir Kurban Bayramı’nı daha karşılayacak olmanın hüzünlü mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgi, saygı, sevinç, kardeşlik ve paylaşma gibi kavramları içeren dini bayramlarımız, manevi tarafımızı kuvvetlendiren, olumlu bir toplumsal bakış kazandıran, birbirimizi anlamamıza, bağışlamamıza ve kenetlenmemize vesile olan özel günler, hafızalardan silinemeyecek tatlı anlardır. Böylesi ender günleri iyi değerlendirmeli, günlük yaşantımızda her an gerçekleştiremediğimiz eş, dost, aile ziyaretlerini normalleşme sürecinde kurallara riayet ederek yerine getirmeli, kırgınlıkları unutmalı, özellikle büyüklerimizin gönlünü ve hayır dualarını almalı, çocuklarımızı sevindirmeliyiz.” dedi.

TBMM’de son olarak 2021 yasama yılında 105 birleşim gerçekleştirdiğini ve yaklaşık 700 saatlik bir çalışma performansı sergilediklerini aktaran Demir, bölge çalışmaları hakkında da, “Kıymetli Muğlalılar, bizler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Muğla’nın temsilcisi milletvekilleri olarak Bodrum, Fethiye, Milas, Yatağan, Kavaklıdere, Ortaca, Dalaman, Datça, Marmaris, Seydikemer, Ula, Menteşe, Köyceğiz ilçelerimizin tamamında yatırımlarımız için 24 saat esasına göre hizmet vermeye devam ediyoruz. Her çalışmamız, siz kıymetli hemşerilerimiz için önemli kazanımlar sağlıyor. Bundan büyük bir memnuniyet duyuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Demir açıklamasını şu sözlerle tamamladı; “Bayramı ilimizde geçirecek misafirlerimizin de trafikte daha dikkatli olmaları yönünde uyarmak istiyorum. Sağlıklı bir şekilde yolculuk etmek, hız limitini aşmamak, emniyet kemerimizi bağlamak ve uzun süre araç kullanmamak ailemizi, sevdiklerimizi üzmeden uzaklara ulaşmanın en önemli kuralıdır. Halkımızın bu konularda da duyarlılık göstereceğine olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın Muğla’da huzur ve güven içerisinde bayram geçirmeleri için Kurban Bayramı süresince görev yapacak olan tüm güvenlik görevlilerine, sağlık, itfaiye ve zabıta personelleri başta olmak üzere tüm çalışanlara başarılar diliyorum. Bütün vatandaşlarımızın, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.