Bodrum Gündem

Erdoğan ve Sedat Peker ile İlgili İki Çarpıcı Gerçek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti örgütüne hitaben yaptığı kısa bayram mesajı konuşması sırasında bir ara uyuklar gibi bir duruma girmesi konusunda, hayatımda ilk kez Fatih Altaylı’nın gazeteciliğine güvenerek dün bir yazı yazdım. Altaylı, konuşmanın bant olarak çekilip servis edildiğini yazmış, ben de böyle bir bantın servis edilmesinin neden çok vahim olduğunu yazmıştım. Altaylı yanlış bilgi vermiş!

Ama bu da önemli değil; çünkü Erdoğan’la ilgili yeni bir gerçek ortaya çıktı!

Önce olayın aslına dönelim. Anadolu Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Özhan Fatih Altaylı’yı arayarak, bu yayının Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçek zamanlı olarak saat 14.00’de yapıldığını, kendilerinin de bu yayını aktardıklarını söylemiş. Altaylı da bunu köşesine taşımış.

Ayrıca, Altaylı’nın yazısında verdiği bir diğer bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Habertürk’ü arayarak, bu olayı yayının Marmaris’ten yapılmasına bağlamış!

PEKİ YENİ GERÇEK NE?

Bu yayından sonra AKP çevreleri, meydana gelen uyuklama halinin Cumhurbaşkanı’nın, “Aşırı yorgunluğundan kaynaklandığını” söylemişlerdi.

Ne yorgunluğu kardeşim? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yayını Marmaris’ten, yani tatil ortamından yaptığını, bizzat İletişim Başkanlığı açıklıyor. Zaten Erdoğan’ın tişörtlü hali de bunu kanıtlıyor!

Saat 14.00’de yapılan bir yayın bu. Yani Erdoğan uykusunu almış ve öğleden sonra da kamera karşısına geçmiş.

Böylece bu uyuklama halinin yorgunluktan değil, ne olduğunu bilmediğimiz bir rahatsızlıktan kaynaklandığı gerçeği ortaya çıktı!

Aile kültürüm bana, “Düşmanına bile hastalık dileme” öğretisini vermiştir. Erdoğan’ı çok yanlış ve ülkemize zarar verdiğini düşündüğüm icraatlarından dolayı sevmesem bile, kendisine şifa diliyorum.

Ha bu arada yayın sanıyorum Youtube üzerindendi. Yutubcular iyi bilir ki; Erdoğan’ın o halinin yayına yansıması yine de önlenebilirdi!

SEDAT PEKER GERÇEĞİ !

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli “İfşaatçı Tanığı” Sedat Peker, ailesi ve yanındaki yakın personeli ile birlikte Kovid19 virüsüne yakalanmış. Önce hepsine geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimi iletiyorum.

Ama burada çok önemli bazı ayrıntılar ve aslında bir, hatta iki “Gerçek” var!

Peker’in bulunduğu Bahreyn’de Kovid vakaları yok denecek kadar az ve Peker ile yakınları izole bir ortamda. Ama hepsi birden Kovid’e yakalanıyor!

Yani anlaşılıyor ki, bu virüs, “Doğal yollardan” gelmemiş! Bu, birinci gerçek.

Yine Sedat Peker’in açıklamasına göre, kendisi dışındakiler hastalığı hafif geçiriyor; ama virüs kendisinin ciğerinin bir bölümünde yuvalandığı için hastalığı daha ağır geçiriyor.

Hepimiz biliyoruz ki, bu hastalığı ağır geçirmenin nedenlerinin başında, alınan virüs’ün yüksek miktarda olması geliyor.

O zaman ikinci gerçek, Sedat Peker’e bir “Virüslü suikast girişimi” yapılmış olma ihtimalinin çok güçlü olduğu şeklinde ortaya çıkıyor!

Dayan Sedat Peker! Çünkü sen bu ülkedeki tüm rezilliklerin bir gün yargı önüne getirilerek, bu rezillikleri yapanların çok önemli bir bölümünün kodese tıkılmalarını sağlayacak en önemli “İfşaatçı Tanığı” olacaksın.

Bu yazımı, tekrar hem Sayın Erdoğan’a, hem de Sedat Peker ve yakınlarına acil şifalar dileyerek tamamlıyorum.

23 Temmuz 2021-Cuma-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.