Bodrum Gündem

KKTC ziyaretine eşlik etti

KKTC ziyaretine eşlik etti

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Cumhurbaşkanının KKTC’ye gerçekleştirdiği resmi ziyarete katıldı.

Bodrum Gündem Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın heyetinde yer alan Milletvekili Gökcan, resmi programa ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hemşerilerimin selam ve saygılarını ilettim…

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yaptığı yazılı açıklamada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli müjdeler verdiği KKTC ziyaretindeki resmi heyette yer aldığını belirterek“Sayın Cumhurbaşkanımıza Muğla’mızdan sevgili hemşerilerimin ve teşkilatlarımızın selam ve saygılarını ilettim” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Gökcan şu açıklamalarda bulundu:

“Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni Hayırlı Olsun..

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ın katılımıyla KKTC’de yapımı tamamlanan çeşitli projelerin toplu açılışları ile temel atma törenine katıldık.

Lefkoşa Kuzey Çevre Yolunun açılışını gerçekleştirdik.

KKTC’deki 19 belediyeye 96 milyon TL kaynak aktarıldı.

Yavuz Çıkarma Plajı’ndaki Barış ve Özgürlük Anıtı’nın ve 1974 Barış Harekâtı’nda kullanılan çıkarma gemisinin müze gemi olarak açılışını yaptık.

 KKTC Veri Merkezi:  Kamu kurum ve kuruluşlarının bilgi teknolojileri alanındaki hizmet sunumuna ait altyapı ihtiyaçları 7/24 kesintisiz ve güvenli şekilde karşılanacak.

Restorasyonu tamamlanan Tarihi Bilal Ağa Mescidini ibadete açtık.

“20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı” törenlerine katıldık…

Lefkoşa’daki geçit töreninde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tören alanındakileri KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar ile birlikte selamladılar.

Kıbrıs Türk Halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun.

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47.yıl dönümünde şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Ülkemiz her zaman Kıbrıslı kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımız ile bayramlaştık…

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bayram Namazı sonrası bayramlaştık. Sayın Cumhurbaşkanımıza hemşerilerimizin ve teşkilat mensuplarımızın selamlarını ilettim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Muğla’mıza selamlarını ve iyi dileklerini ilettiler.

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47’nci yıl dönümü dolayısıyla KKTC Cumhurbaşkanlığı ev sahipliğinde verilen resepsiyona Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, Bakanlarımız ve milletvekili arkadaşlarımız ile katıldık.

Misafirperverlikleri için KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ın şahsında Kıbrıs halkına en içten teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.