Bodrum Gündem

Sen Halkı Keriz Yerine Koymaya Utanmıyor Musun?

Bu hükümetin en yeteneksiz bakanı olan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangın bölgesinden yaptığı basın toplantısında,  yüzölçümü Türkiye’den neredeyse 13 kat büyük olan Kanada’daki yangınlar ile Türkiye’deki yangınları kıyasladı!

Bununla da yetinmedi, yüzölçümü Türkiye’den 22 kat büyük Rusya ve yüzölçümü Türkiye’den 12.5 kat büyük ABD’deki yangınları da anlatıp, utanmadan Türkiye’deki yanan ormanların yüzölçümünü kıyasladı ve “Biz diğer gelişmiş ülkelerden yangınla mücadelede geri değiliz” mealinde sözler sarf etti!

Bu AKP Hükümeti’nin en yeteneksiz bakanı olduğunu çiftçinin perişanlığından da gördüğümüz uyanık Bekir, utanmadan bizim ülkemizden 10-12 kat daha fazla büyük ülkelerin orman yangınlarıyla bizdeki yangınları kıyaslıyor.

Kendisi, çok zeki ve çok uyanık; Türk halkı da toptan geri zekâlı ya!

“Yersen” yapıyor bu bakan olacak adam. Ha bir şey daha hatırlatayım; bu ülkelerin ormanlarının büyüklüğü ise çok daha fazla. Örneğin Kanada’nın ormanları belki bizim ormanların 30-40 katı büyüklüğünde!

Ama halk ve hatta kendi seçmenleri de yemiyor artık bunların aldatmacalarını.

Nitekim Antalyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün akşam kendi yöresinde yuhalandı.

Sarayın 13 uçağı varken sen iki uçakla bu yangınları söndürmeye kalkarsan; hem yuhlanırsın, hem de hakarete maruz kalırsın!

30 Temmuz 2021-Cuma-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.