Bodrum Gündem

Esnaf isyanda, mahallede çiçek hırsızı var

Esnaf isyanda, mahallede çiçek hırsızı var

Türkkuyusu esnafı son bir aydır caddeye dadanan çiçek hırsızından bıktı usandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un Türkkuyusu Mahallesi sakinleri ve esnafının yaklaşık bir aydır sokaklarındaki begonvilleri çalan hırsızla başları dertte.

Türkkuyusu esnaflarından kadın kuaförü Sevgi Yıldırım ve erkek berberi Süleyman Karaca Bodrum Gündem’e özel açıklamalarda bulundular.

Sevgi Yıldırım, Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras’ın sokakların, caddelerin Bodrum’a yakışır şekilde begonvillerle donanması için yaklaşık bir ay önce Türkkuyusu’nda esnaflara saksıda onlarca begonvil dağıtıldığını ifade etti. Yıldırım “Başka bir arkadaşımızın güvenlik kamerasından baktık. Sabah saatlerinde motoruyla biri gelip saksıda bulunan begonvillerimizi alıp gidiyor. Biz de demir telle bağladık ki bir daha çalmasınlar ama bu defa da çiçeği bağlantı noktasının altından kesip alıyor. Ben Bodrumluyum böyle bir şey bu yaşıma kadar görmedim. Mahalleli olarak şaşkınız” dedi.

Süleyman Karaca, yaşanan çiçek hırsızlığı ile ilgili olarak “Ben bu işi ticari amaçlı yaptığına inanıyorum. Normal bir insan sabahın beşinde gelip motoruyla çiçek çalmaz. Lütfen çiçeklerimizi artık çalmasın ve çaldıklarını da getirip yerlerine bıraksın “ dedi.

Bodrum Çarşı muhtarı Zerrin Muğlalı, hırsızın sadece Türkkuyusu caddesi değil Atatürk Caddesinde de aynı tip hırsızlığı gerçekleştirdiğini ifade etti. Muğlalı, Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından kendilerine teslim edilen yaklaşık 4 kamyon begonvilden geriye pek bir şey kalmadığını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.