Bodrum Gündem

Mahalle Muhtarlarımızı ve halkımızı ormanlarımızı korumaya davet ediyorum

Mahalle Muhtarlarımızı ve halkımızı ormanlarımızı korumaya davet ediyorum

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bugün Bodrum’un çeşitli yerlerinde yaşanan yangınların söndürülme çalışmaları esnasında sosyal medya hesabından yaptığı çağrı ile “Bodrum’un farklı bölgelerinde olumsuz bir durum yaşanmaması adına, Mahalle Muhtarlarımızı ve halkımızı ormanlarımızı korumaya davet ediyorum.” Dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, öğlen sularında Bodrum Umurça Tepesinden başlayıp İçmeler tersane bölgesine kadar yayılan ve ayrıca akşam saatlerinde de Mumcular’ın beyciler bölgesinde çıkan yangınlara müdahale ve söndürme çalışmalarını yerinden yönetti.

Aras, Bodrum belediyesi resmi sosyal medya hesabından süreci adım adım takip etti. Başkan Ahmet Aras, vatandaşlardan acil durumlar dışında araçları ile trafiğe çıkmamalarını isterken, asılsız ihbarlara itibar edilmemesini istedi. Aras ayrıca “Bodrum’un farklı bölgelerinde olumsuz bir durum yaşanmaması adına, Mahalle Muhtarlarımızı ve halkımızı ormanlarımızı korumaya davet ediyorum.” Dedi.

Bodrum belediye başkanı Ahmet Aras’ın yayınladığı mesajlar şöyle;

“Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait helikopter, yangına havadan müdahaleye devam ediyor.

Bodrum Belediyesi olarak kriz masası oluşturduk. Tüm imkanlarımızla yangın söndürme çalışmalarına destek veriyoruz. Karadan ve havadan söndürme çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızdan da acil durumlar dışında trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum.

Yangın söndürme çalışmalarımız havadan ve karadan sürüyor. Belediye araçlarımız, tahliye gerekmesi halinde İçmeler’de hazır halde bekliyor.

Tekrar hatırlatmak istiyorum; acil durumlar dışında lütfen trafiğe çıkmayalım.

Söndürme çalışmalarının devam ettiği İçmeler’deyiz.

Halkımızdan ricam; asılsız haberlere itibar etmemeleri, trafiğe çıkmamaları ve araçlarını bir an önce trafikten çekmeleridir.

Farklı bölgelerde olumsuz bir durum yaşanmaması adına da, Mahalle Muhtarlarımızı ve halkımızı ormanlarımızı korumaya davet ediyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.