Bodrum Gündem

Ahmet Aras Yorgunluktan bayıldı

Ahmet Aras Yorgunluktan bayıldı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras geçtiğimiz hafta Perşembe günü başlayan yangınlar nedeniyle uykusuzluk ve yorgunluktan bitkin düştü. Başkana serum takıldı…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras geçtiğimiz hafta Pina Yarımadasında başlayan yangında sahaya çıktı ve 2 Ağustos günü Kisse Bükü’ne kadar yayılan yangınla mücadelesini canla başla devam ettirdi. Bu süreçte evine bile gitmeyerek, makam aracında bir kaç saatli uyku ile ekiplerin başından hiç ayrılmadı. Başkan Aras uykusuzluk, yorgunluk ve sürekli dumana maruz kalınca kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Sahada bulunan sağlık görevlileri tarafından tedavi altına alınan Başkan Aras’a serum takıldı. Aracının içinde serumun bitmesini beklerken sosyal içerikli projelerde yer alan ve Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Haluk Levent’te ilk ziyaretçilerinden birisiydi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medya hesabından “Vazgeçmek yok mücadeleye devam…” sloganında yer aldığı şu mesajı paylaştı; “İlk günden beri mücadelemize destek veren Sevgili Haluk Levent ve Ahbap Platformu’na teşekkür ediyorum.
Vazgeçmek yok, mücadeleyi kazanacağız!”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.