Bodrum Gündem

Meral Akşener’den geçmiş olsun ziyareti

Meral Akşener’den geçmiş olsun ziyareti

Perşembe gününden itibaren yangınla mücadele eden Marmaris’i İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Marmaris’te yangın bölgesinde incelemede bulundu. Siteler Mahallesi’ndeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Marmaris Belediyesi yardım toplama alanına gelen Akşener, burada Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’den bilgi aldı. Daha sonra Atatürk Caddesi yanındaki yanan alana geçen Akşener doğanın kendini onaracağını, önemli olanın verilen sözlerin yerine getirilmesi olduğunu söyledi.

Yangın alanında son gelişmelerle ilgili bilgi veren Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Maalesef 4 gündür büyük bir felaketle karşı karşıyayız. Yaz aylarında yangın riski çok büyük olduğu için burada önümüzdeki süreçte farklı ağaçlarla ağaçlandırması için araştırma yapacağız. Bilim insanlarıyla bunu değerlendireceğiz” açıklamasını yaptı.

Verilen sözlerin takipçisi olacağını ifade eden Akşener de, “Kanunen ormanları yakanlar, kundaklayanların terör suçlusu sayılması gerekiyor. Bir diğeri de eğer buralara beton yapılırsa bunların kesin yıkılmasına dair bir kararın olması gerekli. ‘Yanan ağaçların yerine tekrar ağaç dikilmesi.’ Bu millet diker ağaçları zaten… Yani merkezi bütçeye de biz yük olmayız. Bunların takipçisi olacağız. Bundan ders çıkarıp bilgi çıkarıp bunun gereğini yapmak önemli” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.