Bodrum Gündem

Orman yangınlarına karşı TOBB üyesi odaların dayanışması

Orman yangınlarına karşı TOBB üyesi odaların dayanışması

Gebze Ticaret Odası, Milas ve Bodrum’da sürmekte olan orman yangınlarının söndürülmesi için çalışan görevliler, gönüllüler ve evleri yananların ihtiyaçlarını karşılamak için malzeme ve kumanya yardımında bulundu. Gebze Ticaret Odası yöneticileri yardım malzemelerini Milas’a getirerek MİTSO’ya teslim ettiler.

Bodrum Gündem Haber

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çeler ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Aslantaş, Mikdat Aydın, Yücel Yılmazel ve Ercan Altınkaya Gebze’den getirdikleri yardım malzemelerini ihtiyaç duyulan yerlere iletmek üzere Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim ettiler.

Gebze Ticaret Odasının getirip MİTSO’ya teslim ettiği malzemeler arasında yanmaz ayakkabılar, yanmaz çizmeler, erkek ve kadın ayakkabıları, yanmaz eldivenler, gömlekler, pantolonlar, t-shirtler, baretler, yamaya karşı kremler, el fenerleri, kalem piller, kafa lambaları, düdükler, çocuk bezleri, kadın pedleri, şortlar, tornavidalar, ayan takımları, çeşitli eldivenler, yelekler, araç şarjlı powerbank’lar, boy havluları, el havluları, çoraplar, çocuk kıyafetleri, ıslak mendiller, hasta bezleri, eşarplar, şallar ve ayrıca KIZILAY Gebze Şubesi tarafından gönderilen 70 koli gıda maddesi de var.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, getirdikleri malzemeleri MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e teslim etti. Nail Çiler, orman yangını için bundan sonra da yardım malzemesi göndermeye devam edeceklerini belirtti.

Yardım malzemelerini teslim alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Gebze Ticaret Odası yöneticilerine teşekkür ederek “Zor günlerimizde bize destek olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Bu malzemeleri ihtiyaç duyulan yangın alanlarına hemen göndereceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.