Bodrum Gündem

Bahçeli, Sen “Beka” Nedir Bilir Misin?

Kendini, “Milliyetçi” olarak lanse ederek, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’a yaranmak için, olur olmaz her şeye “Beka sorunu” etiketini yapıştıran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sen “Beka” nedir bilir misin?

Anlatayım:

1- İnsanlarımızın, hayvanlarımızın, ormanlarımızın, bize bal veren arılarımızdan, topraklarımızın üstündeki altındaki bütün börtü böceğin özgürce ve güven içerisinde yaşaması bekadır.

2- Topraklarımızı, altındaki ve üstündeki, her zenginliği ile ve teslim aldığımız sınırları ile gelecek kuşaklara devretmek, bekadır, bekanın sürekliliğidir.

3- Büyük Atatürk’ün bize emanet ettiği, Türkiye Büyük Millet Meclisi, bekamızın ana simgesidir, yani meclisimiz de bekamızdır.

4- Yine büyük Atatürk’ün bize emanet ettiği, Hukuk Devleti, Tarafsız, Çağdaş Adalet ve Yargı Sistemi bekamızdır.

5- Topraklarımın üzerinde yaşayan, Müslümanından Hristiyan’ına kadar soyu sopu belli halkımızın, dışarıdan gelebilecek farklı milletlere mensup insanların karşısında acz içerisinde bırakılmaması bekamızdır.

6- Yapılan antlaşmalarla hepsinin silahsız olması gereken burnumuzun dibindeki bize ait olmayan adaların silahsız olması bekamızdır.

7- Halkımızın vergilerinin, bu ülkeyi yönetenler tarafından, yine halkımıza açık, şeffaf ihalelerle harcanması; yapılan tüm harcamaların Sayıştay tarafından düzenli olarak denetlenmesi bekamızdır.

8- Büyük Atatürk’ün çağdaşlaşmamız için kurduğu ve bizlere emanet ettiği tüm kurum ve kuruluşlar bekamızdır.

9- Ülkeyi cehalet içerisinde bırakma ve hatta büyük Atatürk’ün bize en kıymetli emaneti olan cumhuriyetimize kast etme potansiyel tehdidini içeren tarikatların hem mali hem de faaliyetleri açısından denetlenmeleri, bekamızdır.

10- Hazinemizdeki her kuruşun nereye harcandığının şeffaf olarak halkımız tarafından bilinme zorunluluğu bekamızdır.

11– Büyük Atatürk’ün emaneti olan demokratik hukuk devletinin gereği muhalefet partileri ve muhalefet partilerine oy verenlerin korunması ve herkes ile eşit muameleye tabi tutulması, bekamızdır.

12- Ülkemizin sınırlarının delik deşik edilmemesi için korunması bekamızdır.

13- Ülkemizin Türk Silahlı Kuvvetleri ve diğer güvenlik güçlerinin; tarikatlardan, sahte peygamberlerden, şeyhlerden, Şıhlardan korunması, gerici siyasal İslam’dan uzak tutulması ve yalnızca Atasına ve ülkesine bağlı kurumlar olması, bekamızdır.

14- Ülkemizin milli eğitim sistemiyle çocuk oyuncağı gibi oynanmaması, eğitim yöneticilerinin ve yavrularımızın tarikatlardan, gerici siyasal İslam’dan uzak tutulması bekamızdır.

15- Kız çocuklarımızın erkek çocuklarıyla eşit eğitim imkânlarından yararlandırılması, okula gönderilmeyen kız çocuklarının okula göndermeleri için ailelere karşı; “Çocuğunu okuyabilmesi için yurda yerleştiriyorum” şeklindeki devlet gücünün kullanılması ve de geleceğimizin çimentosu olan kadınlarımızın, kız çocuklarımızın vahşi ve katil ruhlu erkeklerden korunması bekadır.

ŞİMDİ BENİ İYİ DİNLE!

Beka üzerine daha yazacağım çok madde var, ama uzatmayacağım. Bekanın bunlar olduğunu sen de bilecek kadar zekâya sahipsin. “Ben bunlar bilmiyordum” kıvırtması yapamazsın!

Söyle bana Devlet Bahçeli, senin, kuyruğuna adeta boynuna zincir vurulmuş köleler gibi yapıştığın, Erdoğan başkanlığındaki AKP iktidarı, yukarıdaki bu 15 maddeden hangisini çiğnemedi?

Bir tane bile gösterebilir misin?

Gösteremezsin. Ama sen utanmadan mikrofonların karşısına geçip, ağzından köpükler saçılarak beka, beka diye konuşabiliyorsun. Utanmadan diyorum, çünkü bir de kendine milliyetçi diyorsun. Göz göre göre şu geçtiğimiz 12-13 günde sırf yanlış kararlar ve acizlikler yüzünden bu ülkenin geleceğinin bir bölümü yakıldı be!

Hala utanmadan beka mı diyeceksin? Bu ülkenin geleceğinin göz göre göre yakılmasını, kendi yanlış kararları yüzünden zamanında  önleyememekten, acz içerisinde kalmaktan sorumlu AKP iktidarı bu ülkenin beka sorunu olduğunu, bir kez daha kanıtlamamış mıdır?

Eğer içinde üç kuruşluk bir mertlik varsa buna doğru cevap ver.

Senin partinin birçok değerli üye ve yöneticisini kaset şantajlarıyla siyasetten koparılması bu iktidar döneminde olmadı mı?

Sen bunların kuyruğuna yapışmakla o arkadaşlarına da ihanet etmiş olmuyor musun?

Sana son kez soruyorum:

Arkadaş, bunların elinde seni küçük düşürebilecek bir kaset filan olabilir mi? Bu yüzden mi göz göre göre milliyetçiliğe de ihanet ediyorsun?

Şunu unutma; bu ülkenin bekasının yanında, hepimizin ve senin şerefin ancak birer toz zerresi kadar önemlidir!

Eğer beka sorunu haline gelmiş bu iktidardan desteğini çekmezsen, partin de erimeye devam edecek, sen de tarihin bir daha açılmayacak olan kirli sayfaları arasında yok olup gideceksin. Adın ileride bir gün kazara gündeme gelirse de, yalnızca nefretle anılacaksın!

9 Ağustos 2021-Pazartesi-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.