Bodrum Gündem

Optisyen Gözlükçüler Odası’ndan yardım

Optisyen Gözlükçüler Odası’ndan yardım

13.Bölge Muğla Optisyen Gözlükçüler Odası; orman yangınında kurtarma çalışmalarına katılan vatandaşlar ve yangın söndürme personeline ücretsiz yardım edeceklerini duyurdular.

Bodrum Gündem Haber

13.Bölge Muğla Optisyen Gözlükçüler Odası orman yangınında mağdur, kurtarma çalışmalarına katılan vatandaşlar ve yangın söndürme personelinden gözlüğünü kaybeden veya bakım gerektirecek bir durumla karşılaşılması halinde paylaşılan optisyenlik müesseselerine başvurarak ücretsiz olarak yardım edeceklerini duyurdu.

13.Bölge Muğla Optisyen Gözlükçüler Odası tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Yaşanan felâket esnasında hem yangında mağdur olan hem de kurtarma çalışmalarına katılan değerli vatandaşlarımızdan ve yangın söndürme personelimizden gözlüğünü kaybeden veya bakım gerektirecek bir durumla karşılaşan olması hâlinde sizlerle paylaşacağımız optisyenlik müesseselerine başvurarak ücretsiz olarak yardım alabilirsiniz. Gün dayanışma ve birlik olma günüdür, kurumumuza verilecek her türlü görevde vatandaşlarımızın ve çalışan personelimizin yanında olacağımızı bildirmek isteriz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.