Bodrum Gündem

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Muğla’da

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Muğla’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ilde sürmekte olan orman yangınlarıyla ilgili yerinde gözlemlerde bulunmak ve TOBB üyesi odaların ve borsanın yöneticileriyle yangınlar hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Muğla’ya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum, Milas, Muğla, Marmaris ve Manavgat’ta TOBB üyesi oda ve borsa yöneticileriyle görüşen Hisarcıklıoğlu, programı kapsamında MİTSO’ya da geldi. Burada odanın meclis üyeleriyle bir toplantı yaptı. Toplantının ardından MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte, yangın tehdidi altında bulunan Yeniköy Termik Santralini de ziyaret eden Hisarcıklıoğlu burada santralin hissedarlarından Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile santral yöneticilerine ve işçilerin durumuyla ilgilenmek için santralde bulunan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile görüştü.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte Yeniköy Termik Santralini ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ziyaretini özel sosyal medya hesabından paylaştı. Hisarcıklıoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Reşit Özer ile birlikte orman yangınından etkilenen Yenikoy Termik Santralinde hissedarlardan Nihat Özdemir ve işçiler adına Türk İş Başkanı Ergün Atalay’a geçmiş olsun dileklerimizi ilettik”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.