Bodrum Gündem

Küçük Çınar’a büyük sürpriz

Küçük Çınar’a büyük sürpriz

Yangın felaketinde evlerini kaybeden aileleri ziyarette küçük Çınar’a hediye sözü veren Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay bu sözünü yerine getirdi. 6 yaşındaki Çınar’a akülü araba, 11 yaşındaki ağabeyi Mehmet Turhan’a da bisiklet hediye etti.

Bodrum Gündem Haber

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 8 gün devam eden orman yangının etkilediği mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek, yerinde hasar tespiti yaptı. Evlerinde hasar oluşan vatandaşların ihtiyaçlarını tespit etmek ve kısa sürede çözüm bulmak amacıyla mahallelere giden Oktay, geçtiğimiz hafta Bayır’da oturan Şen ailesini de ziyaret etti.

Baba Turgut Şen’den evdeki hasarla ilgili bilgi alan Oktay, evin küçük oğlu Çınarla ilgilenmiş isteklerini sormuştu. İlk etapta çeşitli hediyeler götüren Oktay, Çınar ve Mehmet’e büyük bir sürpriz yaptı. Çınar’a akülü araba, ağabeyi Mehmet’e de bisiklet hediye eden Başkan Oktay, “Bu yangın çocuklar üzerinde etkisi büyük oldu. Onların bir travma yaşamaması, bu etkileri çabuk atlatması için çaba gösteriyoruz. Çocuklarımızın yüzünün gülmesi için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Akülü arabayı görünce mutluluğu gözlerinden okunan küçük Çınar ise hediyeler için teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.