Bodrum Gündem

Sağlık Vakfı engellilerle birlikte Bodrumluların da yaşam kalitesini iyileştirmeyi hedefliyor

Sağlık Vakfı engellilerle birlikte Bodrumluların da yaşam kalitesini iyileştirmeyi hedefliyor

Fizyoterapi ve Danışmanlık alanında oluşturduğu yeni birimi hizmete alan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, engellilerle birlikte Bodrumluların da yaşam kalitesini iyileştirmeyi hedefliyor.

Bodrum Gündem Haber

25 yılı aşan tecrübesiyle, rehabilitasyon alanındaki son gelişmeleri takip eden uzman fizyoterapistler eşliğinde, sürekli yenilenen zengin materyal ve ekipman donanımı ile hizmet veren Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, hizmet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek, Fizyoterapi ve Danışmanlık Hizmetleri Birimini faaliyete geçirdi.

Yeni kurulan Fizyoterapi ve Danışmanlık Birimi ile;  kas iskelet sistemi ağrıları, postür bozuklukları, sportif yaralanmalar, ameliyat öncesi ve sonrası fizyoterapi, Nörolojik-Ortopedik-Pediatrik Rehabilitasyon alanlarında dinamik ve tecrübeli fizyoterapist kadrolarıyla hizmet vermektedir.

Uygulanan Manuel Terapi (Mobilizasyon/ Manipülasyon), Schroth Terapi, Klinik Pilates, ReformerPilates, Cadillac, Hamilelikte Pilates, Kinezyolojik Bantlama, Graston, Elektroterapi, Duyu Bütünleme, Hidroterapi, Kupa Terapi, Graston teknikleri ve rahatsızlığa yönelik özelleştirilmiş egzersiz yöntemleri ile halkımızın yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyor.

Turgutreis’te bulunan merkeze 0252 382 85 ve 0533 946 15 39 numaralarından ulaşabilir, randevu ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı…

Engel tanımayan kalplerin eseri olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, 1996 yılında “Engelli bireylerin ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak, ailelerin ve toplumun engellilik ve sorunları konusunda farkındalıklarını arttırmak, engellilerimize ve engelli ailelerine meslek edindirmek ve sosyal hayata dâhil olmalarını sağlamak” misyonu ile kuruldu.

Kurumda 2002 yılından bugüne, doğumsal ya da edinilmiş hastalıklara sahip engelli bireylerin yaşam aktivitelerindeki bağımlılıkları en aza indirerek yaşam kalitelerini arttırmak amacıyla fizyoterapi ve rehabilitasyon hizmeti verilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.