Bodrum Gündem

Trio Reijseger Fraanje Sylla, Gümüşlük Sahilinde konser verecek

Trio Reijseger Fraanje Sylla, Gümüşlük Sahilinde konser verecek

18.Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Hollandalı Trio Reijseger Fraanje Sylla’yı, Suda Caz Konserleri kapsamında Gümüşlük Sahilinde konuk edecek.

Bodrum Gündem Haber

Çellist Ernst Reijseger, Piyanist Harmen Fraanje ve Senegalli Şarkıcı-Perküsyonist Mola Sylla’dan oluşan Trio, Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu’nun ‘Yeşil Festival’ Sponsorluğunda 21 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.30’da Bodrumlu caz severlerle buluşacak.

Caz, Afrika şarkıları ve klasik müziğin mükemmel karışımı olarak tanımlanan Trio Reijseger Fraanje Sylla’nın müziği, Bodrumlu caz severin şimdiden ilgi odağı… Almanya’nın Münih şehrinde caz, klasik ve doğaçlama müzik konusunda uzmanlaşmış bir plak şirketi olan Winter and Winter için iki albüm çıkaran üçlü, tanınmış film yapımcısı Werner Herzog’un bazı filmlerinin de müziklerini yapmış. Mart 2020’de üçüncü albümleri ‘We Were There’, Just Listen Records tarafından piyasaya sürülmüş.

Sahnede kendi dillerini olağanüstü bir duyarlılıkla yaratabilen Hollandalı trio, aynı zamanda Afrikalı şarkıcı Sylla’nın melankolik ve mükemmel sesiyle, farklılıklarını icra ettikleri müziklerine yansıtıyorlar. Fraanje’nin coşkulu, doğaçlama piyano tuşeleri ve Reijseger’in incelikli melodileri ise eklektik ve bazen de ruhani bir bütünlük oluşturuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.