Bodrum Gündem

Gümüşlük’te festivalin konuğu Trio Likya

Gümüşlük’te festivalin konuğu Trio Likya

18.Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, oda müziğinin önemli temsilcisi Trio Likya’yı Gümüşlük Antik Taş Ocağında misafir edecek.

Bodrum Gündem Haber

Hem Türkiye’de, hem de yurtdışında Barok dönemden günümüze ilgi çekici konser programları ve tınılarla dinleyicisine keyifli anlar yaşatmayı amaçlayan Trio Likya, 26 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.00’de Antik Taş Ocağında, Liba Laboratuarları işbirliği ile sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Üyelerinin her biri alanlarında kendini kanıtlamış müzisyenler olmakla beraber, müzikal kariyerleri boyunca solist ve orkestra ile birçok önemli salonda konserler gerçekleştirmişler. Oda müziği serüvenine, Haydn, Piazzolla, Mendelssohn, Şostakoviç, Ravel, Kapustin gibi önemli bestecilerin oda müziği eserlerini icra ederek atılan Trio Likya; kendi aranjmanlarının yanı sıra Manav gibi Türk bestecilerin eserlerini de çalışmalarına dâhil etmiş. Trio Likya, gerçekleştirdikleri konserler ve kayıtlarla birlikte yakaladıkları uyum ve tınıdan keyif alarak müzikal yolculuklarına devam etmeyi hedefliyor.

Trio Likya, bugüne dek Moda All Saints Kilisesi, Kadıköy Sineması, Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall, Avusturya Kültür Ofisi, Girgin Piyano Galerisi, Tekirdağ Bisanthe Oda Müziği Festivali, Bodrum Herodot Kültür Merkezi, AİMA Ayvalık ve Argos in Cappadocia Bezirhane’nin de arasında bulunduğu salonlarda sayısız konserler vermişlerdir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.