Bodrum Gündem

Esnaf kan ağlıyor

Esnaf kan ağlıyor

Türkiye Değişim Partisi Konak İlçe Başkanı Maksut Okçu, “Konak kendi başına bırakılmış halde. Esnaf çok zor durumda. Birçoğu evine erzak götüremiyor” dedi.

Bodrum Gündem Haber
TDP Konak ilçe başkanı Maksut Okçu, ilçede yaşananları anlattı. Vatandaşların da esnafında zor günler geçirdiğini aktaran başkan Okçu, ilçenin tek başına bırakıldığını söyledi.
Esnaf Evine Erzak Götüremiyor…
Başkan Okçu, Konak ilçesinin adeta kan ağladığını belirterek, “Konak kan ağlıyor. Esnaf çok zor durumda. İşim gereği de zaten sürekli onlarla görüşüyorum. İşletmeler durmak üzere. Biz daha kongremizi yapmadık. Buna rağmen vatandaşlar sürekli bizlerin yanında ve sıkıntılarını anlatmakta. Yan esnafı dinlemekten hiçbir zaman kaçmıyoruz. Kaçmayacağız da  bunları biriktiriyoruz. Günü geldiğinde de bu insanlara birilerin el uzatması lazım. Esnafın durumu o kadar kötü ki, kimse evine erzak götüremiyor” dedi.
Hükümet At Gözlüğü Takmış, Etrafında Olanları Görmüyor…
Başkan Okçu, geçtiğimiz günlerde bir ailenin evini ziyaret ettiğini, karşılaştığı manzara karşısında gözyaşlarını tutamadığını belirterek açıklamasına şu ifadeler ile devam etti; “Geçen gün işim gereği bir mahalleye gittim. Muhtarla sohbet ediyorum. Bir aile var. Ben bırakın bir siyasetçi olarak bir vatandaş olarak gözyaşlarımı tutamadım. Yaşadığı yeri, duvarları bir görmeniz lazım. Bodrum katta yaşıyor, içer bir tane kilim sermişler, üç dört tane çocuk ile yaşıyor. Adam nerede dışarı da kağıt topluyor. Ve biz evlerinin ihtiyaçlarını karşıladık. Ama siz gelin bana sorun onu. İki gözüm iki çeşme ben o insanlara yardım yaptım. Yani bunu artık birilerinin görmesi lazım. Birilerin bunlara kucak açması lazım.  Ama maalesef bir at gözlüğü takmışlar, sadece kendi önlerine bakıyorlar. Etraflarında ne oluyor, neler oluyor, kimsenin umurunda değil. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.